Hoppa till innehåll
AQ Plast logotyp

Lageroperatör till AQ Plast

Ansök nu
Information om tjänsten

Professionals Nord söker för AQ Plasts räkning just nu en stjärna att förstärka teamet på lagret med, nämligen en lageroperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AQ Plast under 3-6 månader. Uppdraget kommer eventuellt att fortlöpa efter 6 månader. Du arbetar måndag till fredag 07:00-16:00 och lokalerna är belägna i Västerås. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AQ Plasts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Som lageroperatör ansvarar du för logistiken och samtliga arbetsuppgifter kring lossning och lastning av gods. Detta innefattar såväl att ta emot och registrera gods som att märka och sätta upp gods i hyllor. Du tillsammans med ditt team sköter både råvaru-, halvfabrikat- och färdigvarulagret med inventering, säkerställer att ni följer FIFO principen samt håller ordning och reda på lagret. I dina arbetsuppgifter ingår även truckkörning och daglig tillsyn av lagrets truckar, tunga lyft kan även förekomma.

Vi söker dig som
  • Har truckkort A 1-4 och B 1-2
  • Gärna har erfarenhet av affärssystemet Monitor
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AQ Plast. Rollen ställer stora krav på ansvarstagande med stort ansvar för såväl maskiner och säkerhet som ordning och kvalitet. Du är initiativtagande och skapar dig snabbt en helhetsbild över en situation där du är proaktiv och ser vad som behöver göras. Utöver detta är du driven och engagerad i att vara med och utveckla logistikavdelningen.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Mira Pedernera, mira.pedernera@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Mira Pedernera
Email
Område
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare