Hoppa till innehåll
Anticimex AB logotyp

Skadedjurstekniker till Anticimex för sommaruppdrag

Ansök nu
Just nu söker vi på Lernia dig som är intresserad av ett sommaruppdrag som Skadedjurstekniker för vår kund Anticimex i Västerås. Du behöver ingen tidigare erfarenhet då du får utbildning på plats. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Anticimex har sedan 1934 arbetat mot skadedjur. Det är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Besök gärna Anticimex hemsida https://www.anticimex.se/ för att få reda på mer om verksamheten.

Om jobbet

Du kommer att ingå i ett team som i stort består av killar och tjejer i blandade åldrar som är väldigt kunniga inom sina områden. Efter startutbildning och samåkning arbetar du på egen hand med främst skadedjurssanering och då mestadels sanering av getingar och service av digitala fällor. Våra duktiga kollegor finns tillgängliga som support under arbetet. Du besöker både privatpersoner och företag. Denna tjänst är för att täcka upp för ordinarie personal under semesterperioden, men kan även finnas goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att genomföra:
  • Skadedjurssanering
  • Service av kontrollstationer/elektroniska fällor
Formell kompetens
  • B-körkort (manuell)
  • God svenska i tal och skrift
Meriterande (men ej krav):
  • Utbildning - Hög höjd
  • Datavana
  • Flerspråkighet
  • Erfarenhet från servicearbete
  • Viss dokumentationsvana
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en pålitlig och problemlösande person som är mån om att ge gott kundbemötande och kan ta eget ansvar över självständigt arbete. Du är inte rädd för att behöva vara på stegar eller krypa in i grunder om så behövs, och kan arbeta under tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia, heltid i Västerås.

Uppdragslängd

v.27-31

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! Observera att alla ansökningar ska ske via vår hemsida, lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i över 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Förebygger och skyddar sedan 1934. Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare