Hoppa till innehåll
Ansök nu

Utesäljare
Mälardalen

Är du en framåt, lösningsorienterad och nyfiken säljare som brinner för att göra affärer?

Vi söker nu en driven utesäljare som kommer bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du planerar, bokar och genomför dina egna kundmöten. I tjänsten som utesäljare är du ansiktet utåt och arbetar aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder.

Vi erbjuder
Hos oss får du en utvecklande tjänst som utesäljare i ett växande bolag och i en spännande bransch. Vi lägger mycket tid och resurser på vår personal. Du får en gedigen introduktion och erhåller förmånsbil samt övriga verktyg för att lyckats i tjänsten. Vi erbjuder också andra personalförmåner såsom 5000kr friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Om tjänsten
Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom en hög närvaro hos våra kunder med offertuppföljning och orderbevakning för att leverera sömlös kundupplevelse. En stor del av arbetet sker ute på fältet och kunderna varierar i storlek samt inriktning. Du kommer att bearbeta kunder inom tillverkande industri med produkter inom skärteknik. Du planerar till stor del din tid själv, därför krävs det att du är flexibel, kreativ och kan anpassa dig utifrån omständigheterna.

Distriktet omfattar Mälardalen med omnejd. Bostadsort kan diskuteras men lämpligt inom distriktet.

Vad har Rainer Arndt, VD att säga om hur det är att jobba på Liljegrens Maskinverktyg? 

"Vi är ett litet familjärt företag som tar hand om våra medarbetare på ett bra sätt. Här har man väldigt mycket frihet för att utveckla och utbilda sig inom företaget.

Framtidsvisionen är att vi ska växa i Norden och fördubblar vår omsättning på fem år."

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som utesäljare har du ett starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer. Du är en produktiv, självgående och förtroendeingivande person som sätter kunden och laget i fokus. Du har inga problem att planera upp dina dagar och du ser ett värde i flexibiliteten. Som person är du nyfiken, prestigelös, ödmjuk och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer.

Vidare ser vi att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning mot industri eller närliggande bransch med goda resultat
  • Tidigare erfarenhet inom skärteknik
  • Är framåtlutad med ett starkt eget driv
  • Har erfarenhet att arbeta i affärssystem
  • Kan flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort

Har du dessutom utbildning inom skärteknik är detta extra meriterande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson, tel. 040-6606722 och Max Zetterlund, tel. 079-0997370.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare