Junior elkonstruktör till AFRY

Junior elkonstruktör till AFRY

Information om tjänsten

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Professionals Nord söker nu för AFRYs räkning en junior elkonstruktör till kontoret i Västerås. Arbetsgruppen består idag av både erfarna och juniora kollegor som tillsammans utgör ett glatt och kompetent team och som tillsammans arbetar för att utveckla innovativa och hållbara lösningar inom bland annat elkraft.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En arbetsplats som är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare för ingenjörer.
  • Utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
Arbetsuppgifter

I rollen som elkonstruktör kommer du arbeta med både större och mindre projekt. Där dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära projektering, utformning och konstruktion av kontrollanläggningar för elkraft. Du arbetar mycket på kontoret i Västerås mot AFRYs kunder och genomför platsbesök i projekteringsarbete, samlar in data, ibland genomförs även inkopplingar och tester. Ditt arbete innefattar även mycket ritningsproduktion, dimensioneringar och selektivitetsberäkningar.

Vi söker dig som:

Har en bakgrund som högskoleingenjör inom elkraft alternativt en kvalificerad YH-utbildning med inriktning mot elkraft. Du har även ett tekniskt intresse som du gärna vill utveckla.

Vi tror såklart även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som elkonstruktör hos AFRY. Du är ansvarstagande och besitter god samarbetsförmåga och är en lagspelare som värdesätter att skapa goda relationer högt, då AFRY ser det som nyckeln till framgång. Som elkonstruktör arbetar du ofta i projekt vilket kräver att du är initiativtagande och drivande i ditt arbete.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Malin Qvarsell
Email Mejla Malin Qvarsell
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!