Strategisk inköpare

Strategisk inköpare

Är du en strategisk inköpare med ett par års erfarenhet inom yrket? Finns du tillgänglig omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i Västerås.

Om tjänsten
Du representerar företaget och förmedlar krav, regler och förväntningar gentemot leverantör. Du leder offertarbetet genom att ta fram förfrågningsunderlag, hantera sekretessavtal och säkerställa att kravställningen är relevant. Du ansvarar även för förhandlingar och leveransbevakning.

Om dig
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen som ingenjör eller annan utbildning som bedöms som likvärdig samt ett par års erfarenhet av strategiskt inköp. Du talar och skriver engelska obehindrat. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i förhandlingssituationer. Du är tekniskt intresserad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.weiderstal@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.