Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Säljare till INK Service & System AB

Ansök nu

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och tycker om att driva affärer där du bygger långsiktiga samarbeten med dina kunder? Vill du identifiera nya möjligheter för att bidra till hållbar utveckling och tillväxt?

Nu söker vi säljare till INK Service & System AB som är i en expansiv fas och där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Om tjänsten
Som säljare hos INK Service & System AB kommer du att vara en nyckelperson i att bygga och underhålla relationer med befintliga och potentiella kunder samt säkerställa försäljningsframgång. I arbetsuppgifterna ingår också identifiering av nya kunder. Rollen innebär att du ansvarar för ett upptagningsområde i Mälardalsregionen.

Du utgår med fördel från Västerås, Eskilstuna eller Örebro och kommer vara ensam ansvarig för försäljningen i Mälardalsregionen. Dock kommer du ha full support från huvudkontoret i Alingsås.

I din roll som Säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvarig för genomförande av försäljning till nya och befintliga kunder
- Var en professionell guide och representant för INK Service & System
- Offert och uppföljning
- Vara en aktiv aktör i företagets försäljnings- och aktivitetsplanering
- Delta i kundevenemang, minimässor, utställningar och andra externa
aktiviteter

Om dig
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet av teknisk eller industriell B2B-försäljning. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund eller intresse. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper även i engelska. Vidare har du B-körkort och trivs med att resa inom ditt geografiska arbetsområde.

Som person är du kommunikativ, relationsbyggande och självgående i arbetet. Du har hög arbetsmoral, ett stort personligt driv och gillar utmaningar. Vidare ser vi att du är en social person som har lätt för att kommunicera med olika människor och ser värdet i att vårda kundrelationer. Du har förmågan att identifiera nya möjligheter och genomföra förhandlingar på olika företagsnivåer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
- Social kompetens
- Noggrann
- Analytisk
- Affärsorienterad
- Ansvarstagande

Om INK Service & System AB
INK Service & System AB:s affärsidé är att leverera märkutrustningar av högsta kvalitet, från enkla utrustningar till komplexa system, där största vikt läggs på driftsäkerhet och totalekonomi samt inte minst, miljöpåverkan. Företaget använder uteslutande de bästa leverantörerna på marknaden där samtliga är kvalitets- och miljöcertifierade. Bland våra agenturer märks: Paul Leibinger GmbH, HSA Systems ApS, BV Korthofah. INK Service & System AB bildades ursprungligen 2001. I dagsläget är 6 personer verksamma i företaget som har en omsättning på 16 miljoner. Huvudkontor och lager finns i Alingsås samt servicekontor i mellan Sverige med lokalisering i Virsbo.

INK Service & System AB har ca 350 aktiva kunder i alla branscher, bland både små och stora företaget. Bland våra kunder kan räknas bl.a. FLÜGGER, UPONOR, VOLVO, HABIA CABLE, WAVIN, ATRIA, m.fl.

Om anställningen
INK Service & System AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten startar med en provanställning på 6 månader.

INK Service & System AB erbjuder dig:
- Ett fritt arbete
- Friskvård
- Fördelaktig pensionsavsättning
- Tjänstebil, dator, mobiltelefon

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar INK Service & System AB med Adecco. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Malin Fredriksson på telefonnummer 070-4881275.

Urval kommer att påbörjas under augusti med hänsyn till semestertider.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare