Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Operatörer till Westinghouse

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som operatör på Westinghouse kommer du att utföra underhållsarbete på emballage och registrera detta i SAP. Du ansvarar för underhåll av emballage och tillhörande utrustning i kundens emballageverkstad, samt samarbetar med tillverkande verkstäder för att förse dem med underhållna emballage. Du kommer att dokumentera underhållsverksamheten i deras produktionssystem (SAP) och i kvalitetsdokument. En del av din roll innebär att delta i utvecklingsarbetet av processer och metoder för emballageunderhåll, samt följa upp och rapportera emballagekvaliteten till ansvarig för emballagetyper. Arbetet innefattar även truck- och traverskörning inom BIL:s verksamhetsområde. Du kommer att ansvara för ordning och städning i emballageverkstaden och koordinera inspektörer från tredje part samt transporter av tomma emballage mellan lagringsytor. Vid behov bistår du vid lastning och lossning av bränsle och inkommande gods samt fungerar som backup för samordnaren av externa transporter.

Tjänsten är förlagd på heltid under dagtid. För rätt person så finns det god chans till förlängning.

Om dig
För att lyckas i rollen krävs bra datakunskaper och erfarenhet av truck- och traverskörning. Vi ser gärna att du har en lugn personlighet som kan hantera arbetsuppgifterna effektivt och harmoniskt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Krav för tjänsten
- Truckkort A1-A4, B1-B4 och traverskort.
- Erfarenhet av SAP eller liknande produktionssystem.
- God kommunikationsförmåga.
- Kännedom om kvalitetskontroll och rapportering.

Kontaktuppgifter
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen eller om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elsa Khan via elsa.khan@adecco.se
Vid frågor gällande registrering kontakta info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.