Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Montörer med el-bakgrund till industrin

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker erfarna montörer med el-bakgrund till vår kund i Västerås. Är du en skicklig montör med god kunskap inom elteknik? Vill du vara en del av ett team som bygger högkvalitativa produkter inom lågspänningsområdet? Då kan du vara precis den vi letar efter! Kunden är ett ledande företag inom branschen och erbjuder dig möjligheten att vara en del av spännande projekt med modern teknik och innovativa lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Montage av elektriska komponenter
- Åtdragningsmoment och anslutningar
- Kopplingsarbete
- Kontroll och provning

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start 1 juni. Uppdragets längd är 6 månader men med mycket god möjlighet till ytterligare förlängning. Arbetet är förlagt på dagtid, men 2-skift kan eventuellt komma att förekomma.


Om dig
Vi ser gärna att du har en utbildning inom elteknik, från gymnasienivå eller högre. Alla nivåer av utbildning inom elteknik är relevanta för oss. Vi värdesätter händiga och praktiskt lagda individer som trivs med att arbeta med sina händer. Du talar och skriver svenska utan hinder. Då även en del intruktioner ges på engelska är det en fördel om du också behärskar engelska väl i tal och skrift.

Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av montering
- Minst en gymnasieutbildning med koppling till el är mycket önskvärt.
- Erfarenhet inom montage/ provning av el-relaterade produkter är fördelaktigt.

Meriterande:
- B-körkort
- Truckkort
- Traverskort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och hälsokontroll förekommer.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Tilde Fridholm via tilde.fridholm@adecco.se alt. kundansvarig Niclas D´adda via niclas.dadda@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta info@adecco.se.


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.