Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Industrielektriker till Västerås

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet från processindustrin? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco medarbetare för uppdrag hos en av våra industrikunder!

Om tjänsten
I rollen som industrielektriker kommer du att ingå i en underhållsgrupp som dagligen arbetar med att förbättra säkerhet både tekniskt och beteendemässigt i byggnaden. Du kommer att ha ansvar för uppföljning och reparation av instrument i processen; PLC/DCS, motorkontrollsystem, kretskort med system samt övrig elektronik. Beredskapstjänst ingår i rollen.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:

* Aktivt delta vid inköp av nya system, utrustningar och maskiner.
* Koordinering av elektriska entreprenörer och vara deras kontaktperson gentemot mot myndigheter och kontrollorganisationer.
* Stort fokus på förebyggande underhåll, felsökning och upprättande av rondering med syfte att proaktivt åtgärda utrustningsproblem med dess rotorsaker i processen och kring system.
* Reparationer av utrustning. Strukturerad felsökning. Dokumentation av fel och åtgärder.

Om dig
Vi söker dig som har en elektrikerutbildning samt erfarenhet från liknande arbete. Har du tidigare arbetat inom processindustrin är det till din fördel. Du bör dessutom ha kunskap om svenska såväl europeiska säkerhetskrav samt erfarenhet av säker installation, säkert underhåll och utbyte av både hög- och lågspänningsutrustning. Vidare söker vi dig som har goda kunskaper om elektrisk utrustning samt kan läsa och förstå elektriskt kretsschema och göra layouter. Det är ett krav att du kan använda svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker en energispridare som drivs av utveckling. Du har en stark teamkänsla och motiveras av att hjälpa andra och därmed strävar efter att hela organisationen ska lyckas.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare