Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extraarbete-student

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du på universitet eller högskola och vill ha ett stimulerande extrajobb vid sidan om studierna? Är du en glad och positiv person som älskar att ge bra service? Är du intresserad av ett arbete där du får träffa mycket människor? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande och roligt uppdrag hos en av våra kunder i Västerås!


Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en informationsdisk där du svarar på kunders frågor, hjälper kunder att hitta rätt, gör kundutrop i högtalarsystemet samt jobbar med enklare försäljning och administration. Du kommer att vara delaktig i event som uppdragsgivaren arrangerar.

Om dig
Vi söker dig som gillar att träffa människor och att ge bra service. Du trivs när det händer mycket omkring dig, tar gärna tag i saker samt ser det som självklart att lösa kunders problem. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt är en van datoranvändare. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du gillar att ge service och är genuint intresserad av att lösa kundens problem. Du har en positiv inställning, är stresstålig och har förmågan att prioritera, du förstår värdet av att sätta kunden i första rummet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om ansökan
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Rekryteringsarbetet pågår löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Daniel Bejersten mail: daniel.bejersten@adecco.se
Har du frågor angående registrering av ansökan, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.