Restaurangchef till nya Västerås Kongress

Restaurangchef till nya Västerås Kongress

Nu finns möjligheten att vara med i uppstarten av nya Västerås Kongress! Vi söker nu en restaurangchef med stort engagemang som brinner för att leda en restaurangorganisation och leverera service i världsklass. Vi söker dig med några års erfarenhet inom branschen som vill ta nästa steg i karriären!
Arbetsuppgifter

Som restaurangchef ansvarar du bland annat för:

Den dagliga driften på din avdelning och nå gemensamt uppnådda mål gällande ekonomi och försäljning

 • Personalansvar
 • Rekrytering
 • Anställning
 • Utbildning
 • Uppföljning och schemaläggning
 • Samt avdelningens nyckeltal och budgetKvalifikationer

Vi söker nu dig som har en gedigen erfarenhet av att jobba med större möten och event inom F&B i ledande befattning. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ha goda ledaregenskaper, vara stresstålig och ha en bra känsla för både kvalité och restaurangekonomi.

Teamet som du kommer leda består idag av serveringspersonal och du får administrativ stöttning från dina kollegor i Örebro där Elite Hotels även driver kongress och mötesanläggningen Conventum. De har idag ledande personal på plats som kommer att se till att du får en bra start på ditt nya jobb.

Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla dem och bidra till att stärka bolagets varumärke på marknaden. Restaurangchefen har resultat- samt bemanningsansvar för avdelningen. Arbetet är i grunden driftbaserat och restaurangchefen är ansiktet utåt samt står för kvalitén av restaurangavdelningen.

Det förekommer vissa administrativa arbetsuppgifter som exempelvis schemaläggning, veckovis kostnadsuppföljning, nyckeltalskontroll, prognostisering, tryckmaterial, inventering vid bokslut, fakturahantering, menysättning tillsammans med köksmästare med mera. Ordning och reda, ligga steget före och hålla deadlines är viktigt och meriterande.

Vi söker dig som är

 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Flexibel
 • Resultatinriktad
 • Ansvarstagande

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se