Redovisningsekonom till ledande detaljhandelsföretag!

Redovisningsekonom till ledande detaljhandelsföretag!

Är du en redovisningsekonom som nu vill ta dig ann en ny spännande möjlighet på ett ledande detaljhandelsföretag? Vi söker dig som är kommunikativ, relationsskapande och har god kunskap inom redovisningsområdet. Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning en redovisningsekonom. Läs mer nedan om kundens behov och uppdraget.

Som redovisningsekonom inom Koncernekonomi/Affärsservice tillträder du en roll som innebär ett nära samarbete med bolagsansvariga för våra koncernbolag och övriga redovisningsekonomer som arbetar med uppdragen. Rollen innefattar operativt arbetet med bokslut och finansiell rapportering med betoning på att upprätta årsredovisningar och skattedeklarationer inklusive analys men även att löpande initiera och driva utredningar i mindre projekt för att säkra god kvalitet i redovisningen och att bolaget följer interna och externa redovisningsprinciper och lagkrav. Andra arbetsområden är moms, skatteberäkningar, deklarationer och hantering av anläggningsregister.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning eller motsvarade inom ekonomi/ som redovisningsekonom
 • Har flera års erfarenhet av redovisningsarbete, bokslutsarbete och arbete med finansiell rapportering
 • Har en förmåga att se samband i processer från ett översiktligt perspektiv och kan koppla detta till redovisningsprocessen
 • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av Agresso och en van användare av Excel
 • Erfarenhet av dagligvaru- och fastighetsbransch
 • Erfarenhet av fastigheter
Som person är du
 • Kommunikativ
 • Relationsbyggande
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: 2023-02-01
 • Omfattning: Heltid, till och med 2023-04-30
 • Placering: Västerås. Möjlighet till flexibelt arbete, 3 dagar kontor och 2 dagar distans
 • Övrigt: I den här rekryteringsprocessen kommer det att ingå en bakgrundskontroll
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se