Hoppa till innehåll

Logistikutvecklare mot processutveckling inom industrin till Prevas

Är du en logistikingenjör med kreativt och praktiskt sinne för utveckling av industriella processer? Nu har du den unika möjligheten att bli en del av Prevas som har tron till att teknik gör världen bättre. Prevas har stark tro till människan och är övertygade om att din utveckling är deras utveckling. Här kommer du att bli en del av en kultur där gemensam kompetens blir starkare när man hjälper och bryr sig om varandra. Som logistikutvecklare får du möjlighet att arbeta med många spännande kunder och uppdrag där du får en bred kompetens inom processutveckling.Om tjänsten

I rollen som Logistikutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av industriella processer inom logistik. Du kommer få möjlighet att ingå i olika utvecklingsprojekt hos Prevas kunder, både med möjlighet till att vara projektledare eller medlem i en projektgrupp. Detta är en varierande roll där du exempelvis kommer att arbeta med värdeflödesanalyser, processförbättringar och ständiga förbättringar. Det kan handla om både inkrementell och radikal utveckling, allt från prognos- och kapacitetsplanering, till produktion, inköp och eftermarknad.

Rollen är både utvecklande och varierande. Prevas har många spännande kunder och uppdrag, med en mängd olika inriktningar. Uppdragen kommer att ge dig en bred kompetens inom processutveckling.

För att introduceras till rollen och Prevas kommer du gå ett introduktionsprogram tillsammans med andra nyanställda. Du kommer även tilldelas en dedikerad mentor som stöttar dig i din utveckling för att nå dina mål. Med 170 kollegor på det moderna kontoret i Västerås och över 800 i Norden kommer du bli en del av ett uppfinningsrikt företag och arbeta mot att göra kundens vardag mer effektiv, användarvänlig och lönsam.

Du erbjuds

 • En roll där du får stort ansvar och förtroende att hitta de bästa lösningarna till Prevas kunder.
 • Att arbeta hos ett företag som bygger sin kultur på att stötta och hjälpa varandra för att utvecklas.
 • En varierande roll med möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och Prevas gemensamma utveckling.


Arbetsuppgifter
 • Utveckling av industriella processer inom logistik.
 • Arbeta i varierande projektgrupper, som projektledare eller medlem, där ni arbetar med både inkrementell och radikal utveckling.
 • Arbetet kan exempelvis vara genomförande av värdeflödesanalyser, processförbättringar och ständig förbättringar.


Kvalifikationer
 • Har en avklarad ingenjörsutbildning inom logistik- och processutveckling eller annan utbildning som anses likvärdig. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har goda kunskaper inom SQL - programmering.
 • Besitter mycket goda kunskaper i Office 365, framförallt i Excel där du behärskar Pivot, VLOOKUP med mera.
 • Har erfarenhet av layoutarbete i CAD inom produktion.
 • Kan tala och skriva flytande på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Besitter erfarenhet av projektledning.
 • Tidigare erfarenhet av automation inom logistik.
 • Har goda kunskaper inom Lean Production.
 • Har kunskap i Value Stream Mapping (VSM) och Plan for Ever Part (PFEP).
 • Har erfarenhet av flödessimulering (DES).

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Kommunikativ

Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Konsultuppdrag på heltid.
Placering: Kopparlunden, Västerås

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga
Arboga
Transport & Logistik
Företagslogga