Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Logistik- och leveranssamordnare till kund inom energisektorn!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår kund inom energisektorn söker en Logistik- och leveranssamordnare med varierande arbetsuppgifter, är det kanske du? Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, är en lagspelare och söker en långsiktig lösning på ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan idag - urval sker löpande!Om tjänsten

Som Logistik- och leveranssammordnare arbetar du bland annat med kontroll av bränslekvalitet genom olika analysmetoder, invägning av inkommande bränsle till bio- och avfallspannor, lagerhantering och att samordna den interna logistiken. Du kommer även att utföra registrering och uppföljning i företagets datasystem. Provtagning och kontroll sker både inomhus, utomhus och i avfallsmiljö. Att klara av fysiskt arbete samt hantera stress är en förutsättning för den här rollen. Under lågsäsong kan det även tillkomma andra typer av arbetsuppgifter som att använda drönare för att att se över lager eller utföra andra typer av rapportering.

Arbetstiderna kommer att variera beroende på säsong, men fördelas i huvudsak på tre skift under högsäsong (november-mars) och dagtid under lågsäsong.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter.
 • Vägledning av mer seniora kollegor i det dagliga arbetet.


Arbetsuppgifter
 • Säkerställa drift/mottagning i vågstation genom vägning/administration, kvalitetskontroll, provtagning, leveransuppföljning och gränsöverskridande dokumentation gällande alla bränsleleveranser
 • Säkerställa bränslekvalitet och samordna provtagningar både för avfall, returträ och biobränsle
 • Vara delaktiga i säkerställande av processbränslekvalitet genom provberedning
 • Ansvara för efterlevnad av Virkesmätningslagen (VML)


Kvalifikationer
 • Har en avklarad examen från gymnasiet
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Besitter en god datavana och tidigare kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har

 • Arbetat inom logistik, med kvalitetssäkring och/eller i en labbmiljö sedan tidigare
 • Tidigare arbete med provtagning vid en återvinningscentral är även det meriterande

Om du går vidare och blir slutkandidat i processen kommer vi begära ett utdrag från belastningsregistret, utföra ett drogtest och en säkerhetskontroll kommer genomföras.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Stresstålig
 • Lagspelare
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se