Hoppa till innehåll

Juniora produktionstekniker till Prevas!

Prevas växer och söker nu nya kollegor till kontoret i Västerås. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta med projekt inom produktionsprocesser. Prevas erbjuder en stor variation av uppdrag som anpassas utifrån din nivå och dina utvecklingsmöjligheter inom rollen och företaget är många. Vill du vara med och ta fram tekniska lösningar med hjälp av din kreativa sida? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag!Om tjänsten

Som produktionstekniker arbetar du med att stödja och effektivisera produktionsprocesser hos Prevas kunder. Dina uppgifter kan inkluderar att delta i eller leda industrialiserings- och förbättringsprojekt, anpassa produktion till nya produkter. Du kan också arbeta med att skapa produktionslinjer, standardisera arbete, införa Lean produktion, automatisering, maskininvesteringar, simulering, layoutoptimering och mer. Du anpassar dig efter varje kunds behov och tar fram individuella lösningar. Du arbetar både individuellt och i team, och successivt lämnar över förändringarna till kunden när uppdraget avslutas.

För att introduceras till rollen och Prevas kommer du gå ett introduktionsprogram tillsammans med andra nyanställda. Du kommer även tilldelas en dedikerad mentor som stöttar dig i din utveckling för att nå dina mål. Med 170 kollegor på det moderna kontoret i Västerås och över 800 i Norden kommer du bli en del av ett uppfinningsrikt företag och arbeta mot att göra kundens vardag mer effektiv, användarvänlig och lönsam.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.Arbetsuppgifter
 • Driva projekt inom produktionsteknik och agera kravställare.
 • Effektivisera och utveckla produktionsprocesser.
 • Samarbeta med interna kollegor och medarbetare på kundföretagen.


Kvalifikationer
 • Har en relevant universitets-/högskoleexamen, meriterande om du har läst inom maskinteknik, produktionsutveckling, produktutveckling eller logistik.
 • Stort intresse för teknik och tillverkande industri.
 • Kan tala och skriva flytande på svenska och engelska då språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet från liknande roll inom industrin eller jobbat med produktion alternativt som operatör.
 • Goda kunskaper i CAD.
 • B-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsbar
 • Nätverkande
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare