Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior software engineer till globalt teknikbolag!

Ansök nu

För dig som är utvecklare inom mjukvara och står redo att ta ditt nästa kliv i karriären finns nu chansen att bli en del av ett globalt team som arbetar för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Förutom att du dagligen får arbeta med ditt stora intresse får du också in foten hos en trygg och välkänd arbetsgivare vars främsta målfokus rör mångfald och inkludering. Missa inte chansen att få vara med och bidra till en hållbar framtid, både för vår planet och din egen karriär.Om tjänsten

I rollen som Software engineer ingår du i en global organisation som arbetar med distribuerade styrsystem för industrin. Här arbetar du i ett agilt team med duktiga kollegor, och samarbetar även med andra agila team. Primärt med målet att såväl underhålla som förnya några av systemets kärnprodukter, vilka skapar ett betydande värde där information från data och tillverkning görs tillgänglig i realtid. Produkterna är med och gör det möjligt för våra kunder att samla in, lagra, kommunicera, analysera samt agera snabbt på data från produktionssystem.

Du erbjuds

 • En fot in hos en trygg arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter.
 • En utmanande roll i ett mångsidigt och globalt nätverk tillsammans med team i världsklass.
 • Goda möjligheter att bredda ditt kontaktnät inom branschen, både lokalt och globalt.


Arbetsuppgifter
 • Designa, underhålla, förbättra och utveckla funktionaliteten i produkter för distribuerade system.
 • Arbeta nära tillsammans med lokala och globala team där ni delar värdefull kunskap med varandra.
 • Vara delaktig i tester & dokumentation.


Kvalifikationer
 • Har en avklarad universitets- eller högskoleutbildning inom mjukvaruutveckling, system-/datavetenskap alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
 • Har kunskaper inom C++, C# och .NET.
 • Har förståelse av innebörden att arbeta i agila team, önskvärt enligt SCRUM.
 • Du kommer att arbeta i en internationell organisation och det är därför ett krav att du kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Ett konsultuppdrag på heltid, inledningsvis med en provanställning på 6 månader, som därefter går över till en tillsvidareanställning.
 • Placering: Västerås, Finnslätten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare