Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior mjukvaruutvecklare till globalt teknikbolag!

Publiceringsdatum
12 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att arbeta på ett globalt och världsledande bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu för vår kunds räkning en junior mjukvaruutvecklare som vill vara med och skapa en mer hållbar framtid. Detta gör du, tillsammans med dina seniora kollegor, huvudsakligen genom utveckling och testning av mjukvara för deras kunders informationssystem till kranar och containers runt om i hela världen.Om tjänsten

Du kommer att tillhöra den verksamhet som arbetar med avancerad automation och informationssystem för stora kranar och containers i hela världen. Din roll som junior mjukvaruutvecklare kommer därför huvudsakligen innebära att du självständigt utvecklar och testar dess egna mjukvara för att säkerställa att systemen fungerar på ett tillförlitligt, snabbt och kostnadseffektivt sätt.
Du kommer att tillhöra ett team med senior kompetens som kommer att stötta dig under din karriär, samtidigt som du får möjlighet att bidra med ny kunskap och idéer i syfte att skapa en mer hållbar framtid för vår planet. Med nyfikenhet och en ambitiös inställning finns även stora utvecklingsmöjligheter om intresset finns.Arbetsuppgifter
 • Utveckla och testa företagets egna mjukvara.
 • Delta i den interna kravställningsprocessen.
 • Arbeta tillsammans med mjukvaruteamet och i nära samarbete med kunder.


Kvalifikationer
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet inom datavetenskap, datateknik, tillförlitliga system eller utbildning som anses vara motsvarande.
 • Besitter goda kunskaper i objektorienterad programmering.
 • Kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Kunskap i Java

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Innovativ
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Våren 2024
 • Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning alternativt överrekrytering om samarbetet fungerar bra.
 • Placering: Västerås. Arbetstiderna är 8 - 17 med arbete på plats på kontoret.

Du erbjuds

 • Möjlighet att vara med och göra skillnad på utvecklingsresan mot en hållbar framtid.
 • Få in en fot på ett globalt och världsledande teknikbolag.
 • Stora utvecklingsmöjligheter där du får lärdomar och erfarenheter från täta samarbeten med dina kollegor i teamet.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 mars 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se