Junior mekanikkonstruktör till internationellt industribolag

Junior mekanikkonstruktör till internationellt industribolag

Har du nyligen tagit examen från en teknisk utbildning och vill starta i gång karriären på ett spännande bolag där du får jobba tillsammans med erfarna konstruktörer? Nu finns möjligheten att få jobba inom ett företag med fokus på hållbarhet och förnyelsebar energi där du kommer få utvecklas i en teknisk roll.
Arbetsuppgifter
  • Arbeta med orderbunden mekanisk konstruktion.
  • Hantera korta processtider för den mekaniska konstruktionen i samarbete med ansvarig senior konstruktör för respektive order.
  • Arbeta med löpande ändringar och support till verkstaden.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en avklarad YH - eller kandidatexamen inom teknik som vi bedömer relevant för utbildningen.
  • Har ett brinnande intresse för teknik och vill utvecklas inom konstruktion.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språken används i det dagliga arbetet.
Meriterande
  • Har arbetslivserfarenhet av mekanisk konstruktion.
Övrig information
  • Start: Januari/februari
  • Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, inledningsvis på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning och/eller direktanställning hos kundföretaget.
  • Placering: Västerås, Finnslätten

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se