Junior Embedded Software Developer till vår kund i Västerås

Junior Embedded Software Developer till vår kund i Västerås

En av våra storkunder inom teknikbranschen söker nu fler juniora utvecklare, denna gång inom mjukvara och inbyggda system. En unik möjlighet både för dig som nyexaminerad men också för dig som har arbetat något år efter avslutade studier. Vi söker efter dig vars teknikintresse är mycket stort, och som vill anta ett långsiktigt uppdrag och växa i utvecklarrollen med målet att bygga vidare på dina kunskaper från studier. Du blir en del av teamet "Process Control Platform", en viktig funktion inom bolaget som arbetar med både hård- och mjukvara. Teamet har en bra mix av både senior och junior kompetens, vilket ger dig ett värdefullt kompetensutbyte. Utöver all teknisk kunskap i teamet, bjuds det också på ett fint samarbete och härlig energi!
Arbetsuppgifter
 • Utveckla företagets inbyggda programvara för styrmoduler
 • Vara delaktig i mjukvaruutvecklingen från krav, design och kodning till verifiering

Längre fram i uppdraget finns möjlighet att själv få driva dina egna aktiviteter tillsammans med kollegor både inom och utanför teamet.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som
 • Har en avklarad högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område, t.ex. inbyggda system, robotik eller nätverk
 • Har goda programmeringskunskaper i C++
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
Som person är du
 • Problemlösande
 • Samarbetsvillig
 • Intiativtagande
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning
 • Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se