Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Bli en del av Stadler- Nu söker vi en Systemingenjör!

Ansök nu

Nu söker vi dig som brinner för att skapa nytänkande teknisk design för att ta fram innovativa och hållbara lösningar för framtida tågresenärer. Här får du möjligheten att axla en spännande roll i en dynamisk miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om det låter som något för dig!Arbetsuppgifter
  • Besitta det tekniska ansvaret för ett eller flera system på fordonet.
  • Realisera konstruktionen och följa upp systemets tillgänglighet.
  • Säkerställa att lösningarna uppfyller samtliga kundkrav, standarder och fordonskrav.


Kvalifikationer
  • Har en ingenjörsexamen inom elektrisk eller mekanisk konstruktion.
  • Har några års erfarenhet av teknisk design från tillverkande industri,
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift pågrund av att båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från fordonsindustri eller tågbranschen.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Självutvecklande
  • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare