Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Bli en del av ett globalt teknikbolag - Vi söker en Application Specialist!

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker just nu för vår kunds räkning en Application Specialist inom affärssystemet SAP. Denna roll innebär bland annat att svara på SAP-relaterade frågor, felsöka och uppdatera systemet för att förbättra användarupplevelsen. Du kommer också att ha möjlighet att bidra med innovativa lösningar och förbättringsförslag genom att arbeta med affärsprocesser och omvandla förändringskrav till effektiva SAP-lösningar.Om tjänsten

I din roll som Application Specialist kommer du att tillhöra företagets Kvalitetsavdelning. Teamet bestående av sju seniora och juniora kollegor som arbetar tillsammans för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet. I rollen kommer du att vara den första kontaktpunkten för användare när det gäller affärsprocessrelaterade frågor gällande företagets affärssystem. Du kommer att få möjlighet att vara en del av förbättringsarbetet av systemet genom att aktivt bidra med lösningsförslag och identifiera förbättringsmöjligheter. Ditt arbete kommer också att innefatta den löpande systemuppdateringen och att stödja dina kollegor med frågor som rör kvalité och affärsprocessen.

Du erbjuds

 • Stöttning av en senior kollega för att på bästa sätt komma in i din nya roll.
 • Möjligheten att få in en fot på ett globalt och världsledande företag inom teknik.
 • Ett tillfälle att fördjupa dina tidigare erfarenheter inom SAP.


Arbetsuppgifter
 • Supporta kollegor i SAP relaterade frågor.
 • Hantera avvikelser i processen.
 • Identifiera, föreslå och implementera olika typer av förbättringar i affärssystemet.
 • Delta och driva projekt inom integrering av andra verktyg och affärsystem.


Kvalifikationer
 • Har tidigare arbetslivserfarenheter inom affärssystemet SAP, att du har förståelse för systemet och vad det erbjuder för att kunna ta fram förbättringar och implementera dessa.
 • God datavana.
 • Kan kommunicera i tal och skrift obehindrat på svenska och engelska då båda språken ingår i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av liknande roll inom affärsutveckling.
 • Arbetet med olika moduler i SAP.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se