Hoppa till innehåll

Bli del av världsledande techbolag som Automation Engineer!

Sitter du på ett stort intresse samt utbildning inom automation? Vi söker nu en Automation Engineer till ett världsledande techbolag i Västerås! I denna roll kommer du att bli del av ett dynamiskt och innovativt team med en stark mission att öka automationsnivån i fabriken. Vi letar nu efter motiverad automationsingenjör att bli del av detta team, för att bidra med att driva automationsprojekten framåt. Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

I rollen som Automation Engineer är du del av ett inspirerande team som driver utveckling framåt inom industrin. Ditt arbete omfattar inte bara utvecklingen av befintliga och nya automationslösningar, utan även att agera som specialist som stegar fram för att lösa utmanande problem som rör automation. Genom din expertis säkerställer du en sömlös och oavbruten produktionskedja

Du kommer även att arbeta nära tillsammans med produktionen, underhållstekniker, maskiningenjörer och produktionsgrupper för att optimera befintliga automationslösningar. För ett framgångsrikt slutförande av projekt i denna position krävs en positiv attityd genom ditt arbete. Vi söker dig som ser möjligheter och lösningar!

Du erbjuds

 • En fot in hos en trygg arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter.
 • Goda möjligheter att bredda ditt kontaktnät inom branschen, både lokalt och globalt.
 • En utmanande roll i där du får chansen att utvecklas i nya miljöer.


Arbetsuppgifter
 • Analysera, designa, utveckla och implementera automationslösningar som förbättrar produktionen.
 • Samarbeta med tvärfunktionella team inom industriprojekt och säkerställ framgångsrik integration av automations-teknologier.
 • Införa beprövade såväl som nya idéer och teknologier i projekt.


Kvalifikationer
 • Har en kandidat och/eller masterexamen inom maskinteknik eller automatiseringsteknik.
 • Minst 2 års erfarenhet av systemintegration, automationsprojekt och/eller organisationer med hög automationsgrad, gärna från fordonsindustrin.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom ERP system, LEAN och/eller World Class Manufacturing (WCM)

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Innovativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb