Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vill du ta klivet in till försvarsindustrin? Se hit!

Publiceringsdatum
04 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu har du din chans! Vi söker dig som är driven och har ett teknisk intresse. Skicka in din ansökan idag så ser vi vilken position som är bäst lämpad för dig!



Om tjänsten

Till vår kund i Arboga söker vi nu efter flera olika positioner men den gemensamma nämnaren för alla positioner är ditt tekniska intresse. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag där du får vara med från start till mål i olika projekt. Du erbjuds en arbetsplats där det finns mycket möjligheter för dig som anställd. Kunden verkar inom flera olika teknikområden vilket möjliggör din utveckling i din karriär. Detta är en bred och öppen annons och vi välkomnar därför in din ansökan till oss och utifrån din bakgrund, driv och intresse hoppas vi kunna hitta en position för dig.

Kunden är verksam inom olika kompetensområden, t.ex Nätverk och IP-kunskap, transmissionskompetens i form av radio- eller mikrovågsteknologi, datavetenskap, datorteknik, elektronik, programmering, IT-säkerhet, konfigurationsledning, teknisk skribent, underhållsingenjör, test & verifiering, kravhantering m.m.

I arbetsrollen kommer du att arbeta i projektteam och du kommer att ha en handledare vid din sida under din första tid på uppdraget. För att passa i arbetsrollen behöver du kunna ta ansvar och ha en stark åtagandekänsla för uppgifter och projekt då kunden arbetar över gränser mellan sektioner och projekt för att nå bästa möjliga leverans.



Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av försvarsmakten sedan tidigare
  • Har någon form av teknisk ingenjörsutbildning, det kan vara civilingenjör, högskoleingenjör eller yrkeshögskola eller gedigen arbetslivserfarenhet inom ett av de kompetensområdena som nämndes ovan.
  • Har utmärkt kunskap i svenska och engelska, både verbalt och skriftligt
  • Innehar endast svenskt medborgarskap, ej dubbla medborgarskap

Det är meriterande om du har erfarenhet från Försvarsmakten.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Affärsinriktad
  • Självgående

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Arboga
  • Övrigt: Möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work och en fast månadslön
  • Tjänsten kräver en bakgrundskontroll och är säkerhetsklassad
Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 april 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se