Operativ Verkstadsansvarig till nystartad Work System-anläggning i Västerås!

Operativ Verkstadsansvarig till nystartad Work System-anläggning i Västerås!

Work System öppnar en ny anlägging i Västerås! Vill du vara med på resan?

Brinner du för coaching, att leda samt kunna ge högklassig service – kombinerat med arbete i en modern verkstad? Vi på Work System fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en driven och kundfokuserad Verkstadsansvarig, som vill driva och utveckla vår nya verkstad i Västerås.

Rollen som Verkstadsansvarig:

I rollen som Verkstadsansvarig ansvarar du för att leda och utveckla hela processen av den dagliga driften i verkstaden, vilket innebär allt från tidsplanering av jobb till inköp av material och att säkerställa att våra monteringar uppfyller krav kring montage och säkerhet. Till din hjälp har du en säljare, en regionansvarig säljare samt en montör i verkstaden.

Du har en utåtriktad roll och arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar. Dina dagar kommer att fyllas med att boka och planera in arbeten till dig själv och din kollega i verkstaden, göra vissa inköp, försäljning och service mot kunder som kommer in till vårt showroom, rita offerter till kund samt möta och ge våra kunder bästa möjliga service på anläggningen.

Du arbetar även dagligen operativt i verkstaden. Det innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer att få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer.

Vem är du?

Vi lägger stort fokus på att medarbetarna trivs och utvecklas tillsammans med oss. Därför tror vi att du är personen som vet att det är just människorna i laget som leder till framgång. Just därför är det viktigt att du som ledare är du lyhörd, tydlig, orädd och duktig på att engagera och motivera.

Att hålla en hög kvalitet är också viktigt för dig - och du har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Med ett tydligt kundfokus är du social, framåt och driven - och trivs med ett högt tempo med stor omväxling och variation i arbetet.

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av att leda ett team, i verkstads- eller industrimiljö? Ett stort plus!
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande, alternativt har ett intresse för bilar och/eller mekar gärna på fritiden
Start: Augusti 2021

Omfattning: Heltid

Ort: Västerås

Lön & förmåner:
Vi erbjuder en marknadsmässig lön, pension, försäkringar, friskvårdsbidrag, AW, julfester och andra teamaktiviteter.

Arbetstider: måndag-fredag, 07–16

Är detta du eller någon du känner?

Sista ansökningsdagen är 2021-05-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan!
Mer info
Kontaktperson Matilda Björkegren
Telefon 0735371767
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.worksystem.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Work System:

Work System utvecklar, tillverkar och säljer bilinredningar för lätta transportbilar, såväl i Sverige som i övriga Europa. Vi erbjuder ett brett sortiment av bilutrustning inom flera områden som exempelvis förarmiljö, säkerhet/TMA, elektronik, takutrustning och arbetsbelysning.

Work System grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. Vi har blivit utsedda till DI-gasell fem år i rad och är idag ett härligt gäng på 80 mederarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna och Tyskland. Vi täcker hela Sverige med 18 anläggningar och Pro Centers från Malmö i syd till Kiruna i Norr.

Bolaget ägarstruktur utgörs av företagets grundare; David Nord och Jonas Hallenborg samt IKEA grundaren Ingvar Kamprads stiftelse genom Entreprenörinvest.

Vad kan vi på Work System erbjuda dig?

Här får du vara med i uppstarten av en helt ny Work System-anläggning och göra en spännande resa med ett drivet team!

Hos Work System hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen.

För rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik och entreprenörsdriven organisation. Ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning - för dig som är redo att ta nästa steg i ett härligt team!