Bilskadereparatör / Bilplåtslagare till Widells Bilplåt

Bilskadereparatör / Bilplåtslagare till Widells Bilplåt

Atracco Group är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 500 msk och har ca 380 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora och Tromsö.

Plåtslagare / Bilskadereparatör

Som plåtslagare/ bilskadereparatör kan dina dagar variera mycket beroende på om det är ett litet eller stort arbete som ska göras. Detta kan innebära ett högt tempo och komplexa uppgifter, därför letar vi efter dig som kan prestera under tidspress samt lägger stor vikt vid kvalitet och noggrannhet.

Du bidrar med engagemang och ett starkt driv. Du är en positiv person med en god analytisk och övergripande förmåga som tycker om att arbeta i team. Du värdesätter kvalité och arbetar proaktivt och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och har förmågan att jobba med ett högt tempo. Du kommer aktivt delta och påverka Widells Bilplåt/Atraccos framtida utveckling.

Vi ser att du har god erfarenhet inom detta yrke och är färdigutbildad med några års erfarenhet.

Widells Bilplåt är 2015 ISO certifierat 9001 och 14001. Vi har en plåtverkstad med 7 bilskadereparatörer, lackeringsavdelning med 7 lackerare samt en Expressverkstad med två heltidstjänster.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Gregers-Varg på telefon 073-6842626. Sista ansökningsdag är den 2018-06-24 men skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.