Industrielektriker till Westinghouse

Industrielektriker till Westinghouse

Underhållsavdelningen behöver ersätta vakanser inom teknikergruppen som stöttar företagets verkstäder. Behov finns för Industrilektriker. Man har under senare år gjort förändringar inom teknikergruppen och behöver fylla de vakanser som uppstått. I teknikergruppen finns elmekaniker, elektriker, mekaniker och kalibrerare.

Om tjänsten
Huvuddelen av arbetsuppgifterna handlar om förebyggande och avhjälpande underhåll på allt från konventionell till special- och egen framtagen produktionsutrustning. Detta omfattar t.ex. kontroller såsom vibrationsmätning, termografering eller okulärbesiktning av komponenter och system. Vi renoverar även komponenter själva. Det gäller t.ex. pumpar, ventiler samt andra specialkomponenter till t.ex. pressar, slipar och ugnar. Vardagen består även av hantering av akuta fel där förbättringsarbetet är en viktig del för att minimera upprepning.

Som tekniker har man en varierande vardag där stor möjlighet finns att bidra med förbättringsförslag och delta i genomförandet av dem. En viktig del är samarbetet med operatörer och andra stödenheter för att tillsammans hitta kostnadseffektivt arbetssätt eller teknisk lösning som gynnar Bränslefabriken. Som stöd för detta finns t.ex. Fokusgrupp. Även inslag av kalibrering sker kontinuerligt inom teknikergruppen för att säkerställa kompetens vid beredskapsarbete.

Vi arbetar aktivt med riskbedömningar för att minimera fel, t.ex. 2 min för säkerhets skull samt Pre job brief.

För att uppfylla ställda krav kring kvalitet och säkerhet som ställs av myndigheter (t.ex. Strålsäkerhetsmyndigheten), kunder samt framförallt av oss själva så är spårbarhet och korrekt dokumentation av största vikt. En viktig del av teknikernas arbete hanteras med hjälp av arbetsordersystemet SAP.

Tjänsten är dagtidsgående med beredskap. Andra skiftformer kan förekomma.

Om dig
Du har utbildning från el- och energiprogrammet med inrikting automation/industriel eller motsvarande kompetens från annan utbildning. Har du erfarenhet av felsökning med stöd av PLC och el-scheman, erfarenhet av automationsteknik, styr-, regler- och reläteknik är det meriterande, men du kan också vara nya examinerad.

Som person är du ansvarstagande och har god vana av att samarbeta för att lösa uppgifter/uppdrag. En hög servicegrad är naturligt för dig och du klarar av att jobba både självständigt och i grupp. Du är även noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och är flexibel. Du tycker om ett högt tempo och har ett engagerande/entusiasmerande sätt. Du kommunicerar flytande på svenska och kan hantera engelska både i tal och skrift.

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Sweden har cirka 900 medarbetare i Västerås och Täby. Det svenska företaget har mer än 50 års erfarenhet inom kärnkraftsbranschen. Bränslefabriken i Västerås byggdes redan 1966 och tillverkar bränslepatroner. Utöver bränsle levererar företaget idag produkter och tjänster till anläggningar i drift och under avveckling runt om i världen.

Om anställningen
Westinghouse har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Westinghouse erbjuder dig:
  • Bra sammanhållning
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag
  • ASB-försäkring
Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi hittar rätt personer och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är testerna MAP och Matrigma som skickas till din mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/videointervju. De som går vidare får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Är du aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.