Resande sitetekniker till avvecklingsprojekt, Westinghouse

Resande sitetekniker till avvecklingsprojekt, Westinghouse

Vi på Avveckling & Avfallshantering arbetar för närvarande med stora projekt i Sverige (Barsebäck, Studsvik), Tyskland, Frankrike och Slovakien. Merparten av dessa projekt omfattar segmentering av reaktortankar och dess interndelar för slutförvaring som radioaktivt avfall, där vi har utvecklat ett eget produktsortiment i Västerås som är mycket framgångsrikt både i och utanför Sverige. Vi har vunnit större offerter sista halvåret och siktar på att ta hem ännu fler. Vill du ingå i vårt vinnande lag?

Hur ser din arbetsdag ut?
Tack vare vår expansion, behöver vi bli fler tekniker som genomför arbetet på fältet. Det innebär att manövrera våra fjärrstyrda specialverktyg i reaktorhallen under segmenteringsarbetet ute på kärnkraftsanläggningarna. Vi genomför dessa arbeten med endast ett fåtal tekniker på varje plats, varför det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt och kunna hantera problem när de uppstår med support av konstruktionskontoret på distans. Våra projekt är till stor del internationella och vart och ett har i regel fleråriga genomförandetider. Det betyder att du bör vara beredd på att ligga ute i Europa (Frankrike och Tyskland) under merparten av tiden med undantag för schemalagda ledighetsperioder hemma.

Vem trivs här?
Du har en teknikorienterad utbildning och verkstads- och/eller maskinvana. Din förmåga att läsa, förstå och arbeta utifrån mekaniska ritningar och annan teknisk information är god. Erfarenhet av att köra travers är meriterande, men inget krav. Du talar och skriver svenska, engelska och gärna ytterligare språk såsom tyska obehindrat. Erfarenhet av arbete i reaktorhall på kärnkraftverk är starkt meriterande.
Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och är van att arbeta självständigt. Du är flexibel och kreativ i problemlösning men är samtidigt van att följa instruktioner och arbeta utifrån ett högt säkerhetstänk.

Vi ser helst att du bor i närheten av Västerås.

Intresserad?
Visst låter det spännande? Sök snarast och senast 26 augusti 2018. Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Matsson på telefon 020-15 18 18.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark, ett ledande internationellt rekryteringsföretag som finns på 14 orter med drygt 50 seniora konsulter i Sverige. Vi har verksamhet i 13 länder och grundades 1980. Badenoch & Clark ingår i Adecco Group, ett Fortune 500-bolag.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Matsson
Telefon 020-15 18 18
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)