Konstruktionsledare till Westinghouse

Konstruktionsledare till Westinghouse

Vi på Avveckling & Avfallshantering arbetar för närvarande med stora projekt i Sverige (Barsebäck, Studsvik), Tyskland, Frankrike och Slovakien. Merparten av dessa projekt omfattar segmentering av reaktortankar och dess interndelar för slutförvaring som radioaktivt avfall, där vi i Västerås har utvecklat ett eget produktsortiment som är mycket framgångsrikt både i och utanför Sverige. Vi har vunnit större kontrakt sista halvåret och siktar på att ta hem ännu fler.

Vill du ingå i vårt vinnande lag?

Hur ser din arbetsdag ut?

En mycket viktig funktion i detta arbete är våra konstruktionsledare, vilka utgör den tekniska länken mellan våra kunder, konstruktörer och tekniker på anläggningsplatsen. Konstruktionsledarna leder arbetet med att utveckla projektspecifika verktyg för sönderdelning och hantering av materialet under vatten eller i skärmade celler. Konstruktionsledaren föreslår den tekniska lösningen redan under offertarbetet och vid beställningar är det dennes uppgift att leda arbetet med att ta fram simuleringar av hur kaparbetet steg för steg fortgår i bassängen och hur de utkapade delarna ska packas i slutförvarsbehållare. Baserat på detta konstrueras verktygen och tillverkas på verkstäder, där konstruktionsledaren följer upp och genomför tester på de färdiga verktygen. Arbetet erbjuder många möjligheter till kreativ problemlösning eftersom vi hela tiden förbättrar våra metoder och verktyg. Rollen medför även en del resor, framförallt i Europa men även i resten av världen. Du är sällan borta längre perioder och de flesta resorna är planerade.

Vem trivs här?

Du har högskole- eller civilingenjörsexamen med relevant inriktning, t ex maskinteknik, och erfarenhet av att leda tekniska projekt eller att ha arbetat som konstruktionsledare. Det är meriterande med konstruktörsbakgrund i vilken du har utvecklat en förståelse för verktygskonstruktion och CAD-verktyg. Du talar och skriver flytande engelska, svenska och gärna ytterligare språk som t ex tyska och du har god datorvana och kunskap i Officepaketet.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Samtidigt som du har en drivande, nyfiken och innovativ läggning, inser du vikten av god administration och dokumentation. Ditt arbetssätt är strukturerat och metodiskt och du trivs med arbete såväl i grupp som självständigt. Förståelse och intresse för andra kulturer är utmärkande egenskaper hos dig, och du kommunicerar och samarbetar smidigt såväl med din närmsta grupp som med kontaktytorna hos kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationellt arbete.

Vi är stolta över Westinghouse gedigna historia och unika erbjudande på marknaden. Hos oss blir du en viktig kugge i det fortsatta arbetet med att utveckla innovativa lösningar för omhändertagande av avställda kärnkraftverk på en starkt växande marknad. Vi ser fram emot att du ska bli en del av vårt välfungerande team av tekniker, konstruktörer, konstruktionsledare och projektledare.

Intresserad?

Visst låter det spännande? Sök snarast och senast 24 juni 2018. Vi arbetar med löpande urval. Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna Linda Lundstedt eller Ulrika Matsson på telefon 020-15 18 18.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark, ett ledande internationellt rekryteringsföretag som finns på 14 orter med drygt 50 seniora konsulter i Sverige. Vi rekryterar top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi har verksamhet i 13 länder och grundades 1980. Badenoch & Clark ingår i Adecco group, ett Fortune 500-bolag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulrika Matsson
Telefon 020-15 18 18
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)