Engagerad ingenjör med kunskaper i oförstörande provning

Engagerad ingenjör med kunskaper i oförstörande provning

Westinghouse söker en ingenjör med inriktning mot oförstörande provning (OFP) till enheten för Svets och Provning (BQP) inom avdelningen för Kvalitet och Process (BQ) på Bränslefabriken i Västerås.

Enheten för Svets & Provning ansvarar för bränslefabrikens svetsprocesser samt förstörande och oförstörande provning av produkter för utveckling, kvalificering och produktion. Detta innefattar bland annat processutveckling och kvalificering av processer inom svets och oförstörande provning (OFP) samt utbildning och tillsynsverksamhet. Enheten för Svets & Provning består idag av ett team på 15 personer och ansvarar även för autoklav- och metallografilaboratorium.

Om tjänsten
Som produktionsnära OFP-ingenjör får du en nyckelroll i gränssnittet mellan processansvar och tillverkningen av bränslestavar i vår stavverkstad. Det är en operativ roll med många kontaktytor och dagligt stöd och problemlösning. Du arbetar nära produktionen och spenderar stor del av din tid i verkstan. Ditt arbete består i att säkerställa att tillverkningen sker enligt gällande kvalificeringar och kvalitetskrav, samt stödja verksamhetens kontrollanter och svetsare med såväl dagliga frågor som utbildning och ständiga förbättringar.

Om dig
För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för tillverkning och dess processer. Vi söker dig med mycket energi och som är bekväm både i produktionsmiljö och på kontoret. Du är en öppen person som har lätt att samarbeta med andra och tycker om att utbilda och dela med dig av din kunskap. Detta är en operativ och fartfylld roll som innebär en hel del problemlösning, och det ingår även mycket teknisk dokumentation, förbättrings- samt utredningsarbete. Du har gott omdöme och en förståelse för höga kvalitetskrav samtidigt som du är lösningsorienterad och vill uppnå resultat.

Kvalifikationer
Du har en akademisk ingenjörsexamen eller motsvarande, gärna med inriktning mot mätteknik. Det är ett krav att du har hög kompetens inom oförstörande provning, framförallt ultraljudsteknik, motsvarande Level 2. Har du erfarenhet inom analog och digital röntgen är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl, både muntligt och skriftligt och är van att skriva tekniska rapporter.

Om ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco. Sök snarast och senast den 31/3. Kom ihåg att bifoga CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Sök tjänsten genom att klicka på knappen ansök.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Company är pionjär inom kärnkraftsteknologi och har 10 000 medarbetare i 19 länder. Westinghouse teknik ligger till grund för närmare hälften av världens kommersiella kärnkraftverk i drift och idag bygger vi även flera nya reaktorer. Vår svenska verksamhet grundades 1969 och integrerades i Westinghousekoncernen år 2000. Idag levererar vi kärnbränsle samt produkter och tjänster inom automation, underhåll, provning och avveckling för kunder runt om i världen. I Sverige är vi ca 900 medarbetare i Västerås och Täby. Läs gärna mer om oss på www.westinghousenuclear.com/sweden

Vill du jobba i en spännande högteknologisk bransch och samtidigt bidra till ett bättre klimat? Då är detta något för dig!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.