Chef till material- och produktionsplanering

Chef till material- och produktionsplanering

Westinghouse Electric Company grundades redan 1886 av den amerikanska ingenjören och uppfinnaren George Westinghouse. I dag är företaget en världsledande leverantör av säker och innovativ kärnkraftsteknologi med omkring 10 000 medarbetare i 19 länder. Redan 1957 byggde Westinghouse världens första tryckvattenreaktor (PWR) i USA och sedan dess har ungefär hälften av alla världens kommersiella kärnkraftsreaktorer byggts baserade på Westinghouseteknologi. Westinghouse Electric Sweden har cirka 900 medarbetare i Västerås och Täby (WesDyne Sweden). Det svenska företaget har mer än 50 års erfarenhet inom kärnkraftsbranschen och har bland annat byggt elva kokarvattenreaktorer (BWR) i Norden. Bränslefabriken i Västerås byggdes redan 1966 och tillverkar idag bränslepatroner för både kokar- och tryckvattenreaktorer (BWR, PWR och VVER). Utöver bränsle levererar vi idag produkter och tjänster till anläggningar i drift och under avveckling runt om i världen. Mångfald och olikheter berikar vårt globala företag. För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning. Läs gärna mer om företaget på www.westinghousenuclear.com eller www.westinghousenuclear.com/sweden.

Är du en engagerad och inspirerande ledare med goda logistikkunskaper? Som chef på Material- och Produktionsplanering utgör du tillsammans med din enhet en nyckelroll i arbetet mot vår vision om att bli världens säkraste och mest effektiva bränslefabrik.

Om oss
Enheten Material- och produktionsplanering består av 14 medarbetare som arbetar med operativt inköp, produktionsplanering, uranplanering samt produktberedning. I gruppen operativt inköp finns en teamledare, som har en sammanhållande roll. Enheten ansvarar även för strategiskt inköp avseende interna leverantörer samt för logistikutveckling. Eftersom nuvarande chef får utökat ansvar inom logistikorganisationen, söker vi nu hennes efterträdare.

Hur ser din arbetsdag ut?
Ditt ansvar omfattar personal- och budgetansvar för enheten liksom säkerställande av den operativa leveransen inom de olika funktionsområden i fabrikens logistikflöde som enheten ansvarar för. Du rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp och i produktionens tvärfunktionella ledningsgrupper. Hos oss på Westinghouse har vi en stark säkerhetskultur och bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete. Som enhetschef leder, motiverar och utvecklar du personalen på din enhet. Du definierar enhetens långsiktiga strategi för att uppnå mer säkra och effektiva flöden, samt leder medarbetarna i arbetet med att förbättra processer och arbetssätt i linje med strategin.

Vem trivs här?
Viktigast av allt är att du som ledare inom Bränslefabriken och representant för Westinghouse Sverige har ett driv, engagemang och en vilja att inspirera din omgivning och att utveckla verksamheten i linje med företagets mål och strategi.

Det är också av största vikt att du har en god kompetens som ledare och inom logistikområdet. Vi vill att du har en högskoleexamen inom logistik, flerårig erfarenhet som chef samt flerårig arbetslivserfarenhet inom logistik, gärna från tillverkande industri. Kompetens inom förbättrings- och effektiviseringsarbete samt inom förändringsledning värdesätts högt. Vi lägger stor vikt vid goda ledaregenskaper och söker dig som är driven och förtroendeingivande i ditt ledarskap. Du är en lagspelare som har förmågan att se saker i ett helikopterperspektiv och driva frågor utifrån vad som ligger i fabrikens bästa. Du har god datorvana, gärna erfarenhet från SAP, samt pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Intresserad?
Visst låter det spännande? Sök snarast och senast 18 november 2018! Intervjuer sker löpande. Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna Ulrika Matsson eller Eva Bjälkander på telefon 020-15 18 18.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulrika Matsson
Telefon 020-15 18 18
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 20 nov (1 dag kvar)