Automationsingenjör till Bränslefabriken, Westingouse

Automationsingenjör till Bränslefabriken, Westingouse

Nu söker vi en ny medarbetare med stark kompetens inom automatisering!

Om oss
Bränslefabriken är en stor produktionsanläggning med komplex utrustning och unika processer där digitalisering är ett fokusområde. På avdelningen för tillverkningsteknik arbetar ca 25 personer med kompetenser inom mekanik, el, automation och mätteknik. Som automationsingenjör blir du en av nyckelpersonerna i det pågående arbetet med tillverkning, uppgradering, automatisering och utbyte av produktionsutrustning

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som automationsingenjör jobbar du med konstruktion och PLC-programmering av automationsutrustning inom Bränslefabriken, där det finns en stor bredd av utrustningar inkluderande process-, montage-, tillverkande och transporterande utrustning. Arbetet görs ofta i projektform, där du får vara med i projektens alla faser från förstudie till konstruktion, riskanalyser, programmering, dokumentation, test, idrifttagning samt utbildning till teknikstöd och operatörer i verkstäderna. Du specificerar krav på utrustning och driver tekniska utredningar inom området. Viss produktionsutrustning köps in från leverantörer, varför dina arbetsuppgifter även omfattar stöd till projektledarna i kostnadsuppskattningar, upphandlingar, teknisk specifikation och granskning av offerter liksom granskning av leverantörernas tekniska arbete. Hos oss på Westinghouse präglas arbetet av verksamhetens stora fokus på säkerhet och tillgänglighet.

Vem trivs här?
Du är civil- eller högskoleingenjör inom mekatronik, datateknik eller elektronik och har flerårig arbetslivserfarenhet från processindustri och inom området automation. Du har goda kunskaper i PLC, ABB 800xA eller Siemens S7 och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du har arbetat i CAD-verktyget Master Concept och om du har erfarenhet från kärnkraftsbranschen, processindustri (t ex kemi/läkemedel/petrokemi) eller fordonsindustrin liksom om du har kompetens inom processreglering och säkerhetskretsar.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra. Nyfikenhet, ett strukturerat arbetssätt och att alltid sätta säkerheten i första rummet är andra viktiga egenskaper vi söker. Du har ett stort teknikintresse och drivs av ständiga förbättringar och utveckling.

Intresserad?
Visst låter det spännande? Sök snarast och senast 28 november 2018! Intervjuer sker löpande. Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Matsson på telefon 020-15 18 18.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark, ett ledande internationellt rekryteringsföretag som finns på 14 orter med drygt 50 seniora konsulter i Sverige. Vi rekryterar top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi har verksamhet i 13 länder och grundades 1980. Badenoch & Clark ingår i Adecco group, ett Fortune 500-bolag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulrika Matsson
Telefon 020-15 18 18
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 28 nov (13 dagar kvar)