Teknisk beredare till Treo plåt

Teknisk beredare till Treo plåt

Treo Plåt startade 1989 med tillverkning av plåtdetaljer till ABB. Under åren har företaget investerat i maskiner och utbildning och har i dag en bred erfarenhet av produktion och konstruktion av metallprodukter. Företaget är beläget på norra delen av Tunbytorp i Västerås och har även en filial i Hedemora. De egna lokalerna är väl anpassade för verksamheten. Läs mer på www.treo-plat.se

Teknisk beredare

För vår kunds räkning söker vi efter en
Teknisk beredare med placering på deras mekaniska verkstad i Västerås. Vår kund har mångårig erfarenhet av legotillverkning till industrin och erbjuder sina kunder komponenter inom skärande bearbetning.


Erbjudandet

Vi erbjuder en nyckelroll på ett företag med en stabil verksamhet under tillväxt och en platt organisation med korta beslutsvägar. En roll med möjlighet att påverka, bidra och utveckla verksamheten och innehållet i tjänsten. Vi erbjuder även arbetstidsflexibilitet, friskvårdsbidrag, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning.

Arbetsuppgifter

Gillar du att arbeta kundnära och förädla idéer? I rollen som Teknisk beredare har du möjlighet att på ett kreativt sätt ta vara på kundens tankar och visioner för att skapa kundanpassade lösningar.
Du kommer att arbeta tätt ihop med kunden för att säkerställa kundens konstruktionsritningar, upptäcka risker och skapa offerter.

Därefter skapar du färdiga välgjorda
beredningar och produktionsorders för produktionen. Utmaningen ligger i kundanpassningen och att merparten av tillverkningen är prototyper och kortare serier.

Du kommer att få stort ansvar med möjlighet att påverka och aktivt utveckla båda dina egna uppgifter och verksamheten som helhet. Offerterna, beredning och orderläggning sker i affärssystemet Monitor.

Vem är du

Du har en teknisk bakgrund. Det kan vara en teknisk utbildning eller att du har mångårig erfarenhet av tekniskt arbete. Det viktigaste för oss är din personlighet där du bidrar med ett engagemang, har ett bra kundbemötande och en vilja att bidra och utvecklas med företaget. Du är van att ta ansvar och blir lätt engagerad i det du tar på dig. Som person bör du ha en grundläggande administrativ ådra och uppfatta dig själv som duktig på att skapa struktur.

Svenska och engelska i tal och skrift då vissa kunder bara kommunicerar på engelska.

Låter detta intressant för dig?

I detta uppdrag samarbetar vi med
rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se senast den 30 maj 2022. Urval och intervju kan ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av rekryteringskonsult Joon Fröberg på 070-616 00 79.

Välkommen!

Mer info
Kontaktperson Joon Fröberg
Telefon 0706160079
Email Mejla Joon Fröberg
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skillsrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Treo Plåt har idag sin huvudsakliga
verksamhet i Västerås med filial i Hedemora. Företagets inriktning är produktion och konstruktion av metallprodukter till kunder i regionen.
Kunderna är både stora och mindre företag inom branscher som tillhandahåller maskiner, fordon, elkraft, tåg, mm. Treo Plåt arbetar till största delen i plåt och rör av vanligt stål, rostfritt och aluminium. Företaget kan beskrivas som familjärt med korta beslutsvägar.