Viggo Mobil söker nya stjärnsäljare till Västerås

Viggo Mobil söker nya stjärnsäljare till Västerås

Viggo Mobil i Västerås expanderar!
Som säljare hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara 100% sälj över telefon till nya och befintliga kunder hos oss.
Dina arbetsuppgifter är att fokusera på försäljning, på Viggo får du jobba i en trevlig och rolig arbetsmiljö med härliga kollegor. Eftersom lönen även är provisionsbaserad utöver den fasta lönen så är det du som påverkar din egna lön vilket gör att det blir en tävling varje dag mellan dig och dina kollegor, men samtidigt är det en team känsla då vi alla jobbar ihop och vill det bästa för varandra.

Erfarenhet inom försäljning är absolut inget krav då vi utbildar dig.
Mer info
Telefon 0707510054
Email Mejla Viggo Mobil
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.viggomobil.se
Sista ansökningsdag 14 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viggo Mobil är en återförsäljare inom telekom och är en stolt samarbetspartner till stora företag så som 3. Vi jobbar aktivt genom att bli den bästa återförsäljaren i Sverige så vi har höga krav på våra säljare att bemöta kunden på bästa sätt och erbjuda kunden dom bästa lösningarna.
Nu söker vi efter nya stjärnor till Callcentret i Västerås, vi söker dig som brinner för sälj och älskar att hjälpa kunder, samt att ständigt prata med nya människor.

Om du har jobbat med sälj tidigare är det ett plus men absolut inget krav, om du är helt ny inom sälj så får du det bästa coachandet för att bli en ny stjärna hos oss. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Västerås och tjänsten är på heltid