Säljare av entreprenader inneklimat

Säljare av entreprenader inneklimat

Om anställningen

I rollen som säljare av entreprenader inneklimat ingår att ha en aktiv kontakt med våra kunder som främst är fastighetsägare och entreprenörer.

Projekten varierar i storlek och kan vara både nyproduktion eller renovering- och ombyggnadsprojekt. Vi arbetar även mot offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter är att bedriva försäljning gemensamt för Ebes och Vesam. Du kan därför utgå från Katrineholm alternativt Västerås.

Entreprenader inneklimat avser system inom ventilation, kyla och värmepumpar. Även automation ingår ofta i totallösningen men då har du andra kollegor att konsultera.

Meriterande är att ha kunskap inom energieffektivisering då vi har kunder som är långt fram i miljö- effektivitet – och hållbarhetsmål.

Om det inte finns en färdig handling vad kunden önskar behöver du ha kunskap om att ta fram en grundkonstruktion med kalkyl .

Kort sagt är du en drivande person som tar affär från tanke till färdigställande. Det är ett spännande, utvecklande och omväxlande arbete. Du planerar själv ditt arbete och fördelar tiden mellan våra olika kontor och fältet.

Ett sålt projekt överlämnas till en konstruktör och en projektledare och du är med i inledande konstruktionsstadie och säkerställer att lösningen konstrueras som den är såld.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du ska vara servicemedveten, noggrann, lösningsorienterad, lyhörd, strukturerad och ha ett genuint teknikintresse.

System

Vi arbetar
enligt ISO 9001 , ISO 14001

PP7 ekonomi
och administrationssystem

Kunskapskrav

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning, alternativt en eftergymnasial utbildning inom ventilation eller värme. Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom försäljning är meriterande.

B-körkort är ett krav.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vesam.se
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Vesamgroup

I företagsgruppen Vesamgroup ingår Vesam i Katrineholm med filial Vesam Syd i Löddeköpinge tillsammans med Ebes Ventilation i Västerås och Elservice i Hallsberg .

Vesamgroup levererar helt kompletta system inom både inneklimat – el och automation.

Verkamhetsområde är södra- och mellersta Sverige