Säljare Total Waste Management

Säljare Total Waste Management

Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Vi utformar, utvecklar och levererar lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som har en positiv inverkan på miljö, individen och samhället.

Vill du jobba i en framtidsbransch i ständig utveckling och bidra till ett mer hållbart samhälle? Sök tjänsten som säljare hos oss på Veolia.

Som säljare har du två fokusområden: skapa och utveckla relationerna med befintlig kundstock för att bygga vidare på våra samarbeten, samt nykundsbearbetning med fokus på medelstora kunder. Du kommer att sälja helhetslösningar inom Total Waste Management.

Detta är en ny roll i regionen och dina insatser kommer att bli mycket viktiga för Veolias framtida utveckling i regionen. Du är stationerad på återvinningscentralen i Kolbäck, men det finns även möjlighet att arbeta från kontoret i Västerås. Du har Västmanland, Södermanland och Örebro län som upptagningsområde och resor är ett naturligt inslag i tjänsten.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet från B2B-försäljning
  • B-körkort är ett krav
Meriterande
  • Erfarenhet från återvinningsbranschen är meriterande
För att trivas i rollen tror vi att du är en social person med eget driv och engagemang. Du trivs med tydlig uppsatta mål och tar ansvar för att uppnå dem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern md stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige och Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbeta där du för möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:

Platschef Tomas Matt, tfn 072-562 98 00
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.