Teamspelare och lastväxlarchaufför

Teamspelare och lastväxlarchaufför

Vemmab är ett företag med lång och fin
historik med ca 50 anställda. För oss är kunden alltid i fokus och vi sätter stolthet i att utföra uppdrag med hög kvalitet. Det är så vi har vuxit genom åren.

Vemmab har flera verksamhetsområden inom TA, renhållning, anläggning med mera. Företaget har bland annat flertalet lastbilar och kör transporter av olika slag och vi söker nu en blivande kollega som är erfaren att köra lastväxlare, schakt & maskintransporter och som tycker om varierande arbetsuppgifter.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra olika material såsom grus, jord, schaktmassor men arbetet innebär även att flytta maskiner, tippa schaktmassor med mera på olika miljöanläggningar samt köra containrar. Vi är ett team som verkligen samarbetar och alla hugger i där det behövs och därför kan dina arbetsuppgifter variera i perioder när andra behov är mer kritiska.

Vi vill ha dig som är engagerad i ditt arbete, kan ta eget ansvar och som gillar att samarbeta.

De krav vi ställer är:
C-Körkort
YKB
Digitalt förarkort
CE-körkort en fördel men inget krav

Maskinförarbevis för anläggningsmaskiner är meriterande. Det är även mycket meriterande om du tidigare kört TMA och är certifierad enligt Arbete på väg 2.1.

Arbetstiderna kan variera.

Lön enlig Seco väg och ban, kollektivavtal

Vi söker dig som kan tillträda omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan till rekrytering@vemmab.se och märk ansökan "Lastväxlarchaufför"
Mer info
Email Mejla Vemmab
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vemmab.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vemmab är ett företag med lång och fin historik med ca 50 anställda. För oss är kunden alltid i fokus och vi sätter stolthet i att utföra uppdrag med hög kvalitet. Det är så vi har vuxit genom åren.