Vattenfall Services söker 10 stycken Elmontörer

Vattenfall Services söker 10 stycken Elmontörer

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom Energi och elkraftsområdet? Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal och projekt vilket innebär att vi behöver växa. Vi ska rekrytera ett femtontal nya elmontörer i Uppland, Roslagen, Bergslagen, Dalarna och Hälsingland med omnejd. Vi söker både erfarna och nyexaminerade.

Din roll som elmontör
Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som elmontör kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och i vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV och/eller 20-400 kV.

Som montör kommer du att utgå hemifrån eller från någon av våra etableringar i Uppland, Roslagen, Bergslagen, Dalarna eller Hälsingland. Resor och övernattningar är en naturlig del av din arbetssituation och beredskap kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som elmontör
I grunden har du en el/elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker även dig som har en el/elkraftsutbildning i grunden och nyligen påbörjat din yrkesbana.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Mer information
Placeringsorter: Västerås, Avesta, Ludvika, Norrviken (Stockholm), Norrtälje, Älvkarleby, Östhammar, Uppsala, Dala-Järna, Mora, Idre, Bollnäs, Ljusdal och Hudiksvall.

Så här ansöker du
Du ansöker via Vattenfall.se/jobb, ange vilken/vilka placeringsorter du ansöker till.

Sök gärna så snart som möjligt, urval och intervjuer görs löpande under augusti och september.

Frågor
Elias Ställ, rekryterare, tfn 072-452 95 40, elias.staell@vattenfall.com
Dick Larsson, affärsområdeschef, tfn 070-359 44 36
Mats Ljus, projektledare, tfn 072-7038576

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen
Johan larsson SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Landqvist Ledarna, du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Läs mer om mångfald och inkludering på Vattenfall https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)