Undersköterska/ vårdbiträde till finska äldreboendet Mälarhem, Vardaga AB

Undersköterska/ vårdbiträde till finska äldreboendet Mälarhem, Vardaga AB

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Mälarhem är ett finskt äldreboende där finsk kultur bejakas för personer med demens samt somatiska sjukdomstillstånd. Det inrymmer även en mötesplats där den boende kan delta, på entrén finns även en restaurang.

Omkring Mälarhem finns promenadstråk och trädgård.

Vårt uppdrag syftar till att alla äldre på våra boenden ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande- utifrån var och ens förutsättningar. Vi strävar efter att alla våra boende ska få upplevelsen av en GOD DAG/ God NATT varje dygn.

Ditt uppdrag

Som undersköterska/ vårdbiträde ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat.

Tjänsten avser: 85%, 1 års vikariat med möjlighet till förlängning

I dagsläget arbetar vi med grundschema och tjänstgöring var tredje helg. Arbetstiden är förlagt mellan kl. 07.00- 21.00
Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. Vi ser det som extra värdefullt om du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska och finska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder


En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Övrigt


Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Mirella Keväänranta, Gruppchef 0735-1542586 mirella.kevaanranta@vardaga.se

Fackligt ombud: Sari Pokkinen telnr 021-4402140


På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.
www.vardaga.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se