Senior affärsutvecklare till VSK-Bandyklubb

Senior affärsutvecklare till VSK-Bandyklubb

Om företaget

Vår värdegrund och vår vision
Västerås SK Bandyklubb ska ha en värdegrund och vision som hela tiden samstämmer i sina fundament och som innehåller ramar och värdeord som vi agerar efter. Oavsett vilken roll vi har i klubben ska alla känna igen "det grönvita" i vårt sätt att vara, agera och kommunicera.

I klubben är vi schyssta ledare, spelare, medarbetare och föräldrar genom att agera efter våra värdeord:
Glädje:
vi ser och lyfter varandra, skapar tillhörighet, engagemang, delaktighet och gemenskap. Vi är tydliga med att alla är lika värda.
Ansvar:
Som aktiv i klubben, oavsett roll, tar vi tydligt ansvar för vårt agerande och vår kommunikation så att de stämmer väl överens med klubbens värdegrund, stadgar och riktlinjer. Vi lever som vi lär och är goda förebilder. Vi agerar på ett sätt som gör att vi uppfattas som respektfulla, förtroendeingivande och pålitliga.
Gemenskap:
I klubben har vi ett ödmjukt och inkluderande bemötande som skapar tillhörighet, delaktighet och engagemang i våra verksamheter. Vi är här tillsammans och vi är stolta över vår klubb. Vi vill vara så många som möjligt, så länge som möjligt och på sikt så bra som möjligt.

Klubbens vision:
Vi är "mer än en klubb" och "Vi skapar glädje och framgång genom att förena idrott, samhälle och affärer".

Dina arbetsuppgifter

Vill du jobba med Hållbarhet, Sport och affärer i en av Sveriges mest framgångsrika föreningar alla kategorier?
En storklubb, kanske den största i bandyvärlden i många avseenden söker nu en ny mästare. Du kommer dagligen att röra dig runt svenska mästare och världsmästare och få ta del av vad som krävs för att vinna över tid.

I rollen som affärsutvecklare kommer du att utvecklas inom sportmarketing, sportmanagement, partnerskap, konceptutveckling och att bygga långsiktiga, hållbara relationer där det finns tre vinnare- vår partner, samhället och VSK Bandy.

Stora delar av dagen lägger du på att hitta och skapa nya relationer, träffa partners och skapa kreativa affärsmöjligheter som leder till tillväxt för berörda parter.

Din profil

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i högt tempo. Du har förmågan att hantera flertalet processer på samma gång i olika faser.
Du besitter ett inre driv, passion och en vinnarmentalitet.

Vidare ser vi gärna att du identifierar dig med följande egenskaper:
  • Samarbetsvillig-Lagspelare.
  • Vinnarmentalitet-Passion.
  • Kommunikativ-Intresserad.
  • Målstyrd-Driv.
  • Du behärskar Svenska och Engelska både i tal och skrift.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet.
Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du blir anställd som konsult hos oss på Clockwork och uthyrd på uppdrag till Västerås SK Bandyklubb med ambitionen och målsättningen att bli anställd direkt hos Västerås SK Bandyklubb.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson via tim.nilsson@clwork.se
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Mer info
Kontaktperson Tim Nilsson
Telefon 073 351 27 95
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se