Serviceingenjör

Serviceingenjör

Om företaget

USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås samt i Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer. www.USNR.se

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Affärsområdeschef Jonas Bergkvist 073-351 27 73. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför så snart som möjligt, men absolut senast den 21 Februari 2020 via www.clockworkpersonal.se.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker USNR ytterligare en driven kundfokuserad serviceingenjör som älskar affärsrelationer.
Vill du vara med på USNR:s resa och bli en viktig kugge i serviceorganisationen på elektronikavdelningen så sök detta jobb.

Som serviceingenjör inom området el, elektronik/automation kommer du få jobba med spännande kunder såväl nationellt som internationellt. USNR erbjuder ett roligt utvecklande jobb där man får jobba med den senaste tekniken som finns på marknaden. Du har ett stort teknikkunnande och vill vara med att utveckla och förstärka USNR:s position som ledande leverantör av maskiner och system till sågverksindustrin. Du kommer vara en viktig person när man ska driftsätta eller utföra service på olika sågverk världen över.

USNR erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i denna roll. Planerar man jobbet och utför sina åtagande efter vad som krävs så tillämpas "frihet under eget ansvar"
USNR:s kunder finns över hela världen och resdagar i tjänsten uppskattas till ca 80-150 dagar/året. Serviceorganisationen är en mycket viktig del hos USNR och det är därför viktigt att kunna resa iväg med kort varsel.
Man jobbar i Pc miljö med högnivåspråk samt ett egenutvecklat optimeringssytem som man lär sig hos USNR, moderna snitt med de senaste tekniken på displayer mm.
Som person bör du vara, social, nyfiken, handlingskraftig och stresstålig.

Arbetsuppgifter som förekommer är:
 • Montage och driftsättning
 • Systemprovningar
 • Dokumentering
 • Planering
 • Viss PLC programmering
Bra teoretisk bakgrund för rollen är:
 • Gymnasieingenjör
 • Tekniskt gymnasium
 • Högskoleingenjör inom teknik, elektro eller automation
 • Goda IT kunskaper från office
 • Högnivåprogrammering
Relevant bransch som bakgrund:
 • Industri, process
 • Papper och massa
 • Stål och träindustrin
 • Mekaniker
Teamet består idag av 5 st serviceingenjörer i Västerås, 1 i Nyköping, 1 i Mariannelund samt 1 i Norge samt Servicechefen Torbjörn Tuveheim.

USNR erbjuder

Lyhörd chef med tydligt ledarskap
Trevliga kollegor/stämning
Bra lön och förmåner
Goda Utvecklingsmöjligheter.
Övertidsersättning
Betalda tjänsteresor och poolbilar

Din profil

Vi ser gärna att du värdesätter kundkommunikation, bra på att bygga upp förtroende och ser nätverkandet och konsultation som en stor det i jobbet.
Mer info
Kontaktperson Jonas Bergkvist
Telefon 0733512773
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se