Influencer Coordinator till Twistshake i Västerås

Influencer Coordinator till Twistshake i Västerås

Vi söker dig som vill hjälpa Twistshake of Sweden att växa! Du kommer dagligen att arbeta med samarbeten via sociala medier genom att bygga relationer med både nya och befintliga influencer från olika plattformar. Som Influencer Coordinator arbetar du aktivt efter din individuella plan och gemensamma veckomål med gruppen.

Du analyserar marknaden på sociala medier och utvecklar företagets synlighet och försäljning genom regelbundna samarbeten med agenturer och influencers. Genom dina samarbeten med agenturer och influencers är du delaktig i framtagning av marknadsföringsmaterial i form av bilder, videos och inlägg som sedan ska vidare till publicering.

Här får du använda din passion för sociala medier samt dina kommunikationskunskaper för att driva försäljning och vara en bidragande faktor till vår framgångsrika tillväxt.

anmäl ditt intresse för tjänsten senast 2018-11-13
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. tjänsten kan komma att bli tillsatt snabbt, ansök därför så snart som möjligt.

låter det intressant? fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

har du frågor? hör av dig till Maria Frisk, maria.frisk@randstad.se eller Therese Kärnekull therese.karnekull@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Maria Frisk
Telefon 072-9889607
Område Västerås
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.