Områdesansvarig Säljare Västerås - Lantbruk

Områdesansvarig Säljare Västerås - Lantbruk

Områdesansvarig säljare Västerås – Lantbruk.

Om företaget

Traktor Nord AB är ett familjeägt, expansivt, bolag som startade i Uppsala 1983. Verksamheten täcker idag Stockholm, Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland. Huvudkontoret ligger 10km norr om Uppsala och fullserviceanläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun.
Inom Traktor Nord AB arbetar vi med några av branschens ledande och största varumärken och har i dag inom försäljningsavdelningen tre olika affärsområden; Lantbruk, Entreprenad och Skog. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu en områdesansvarig säljare inom affärsområde lantbruk med placering i Västerås.

Dina arbetsuppgifter

Som områdesansvarig säljare på Traktor Nord ansvarar du för att självständigt och strukturerat arbeta och bearbeta kunder i alla storlekar och driva försäljningen både mot befintliga och nya kunder. Arbetet innebär ett helhetsansvar för försäljningen på ditt område och innefattar arbete från prospektering och ett första kundbesök till fördjupade kundrelationer och avtalsskrivning. Du kommer att ingå i en grupp om ca. 12 säljare och rapportera direkt till affärsområdeschef – Lantbruk.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du i grunden är en positiv och energifylld person som ser dig själv i ett expansivt bolag. Du brinner för försäljning och trivs med att arbeta i rollen som säljare med både långa och korta säljprocesser. Du besitter förmågan att arbeta självständigt och i grupp och är både strukturerad, noggrann och målfokuserad.
Vidare vill du utveckla och arbeta för distriktets fortsatta tillväxt med stort fokus på nykundsbearbetning. Du har en grundläggande förståelse för lantbruk och maskiner i detta segment, är driven och teknikintresserad. Erfarenhet från likande arbete är meriterande.

Frågor om tjänsten besvaras av affärsområdeschef – Lantbruk:
Christian Fasth 070-735 61 27.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till: jobb@traktornord.se Märk din ansökan med: Områdesansvarig säljare Västerås.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.traktornord.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.traktornord.se/