Vår framgångsrika säljare går vidare i karriären och vi söker därför dig som vill vara med och lyfta vårt distrikt till nästa nivå.

För att lyckas behöver du vara driven, positiv, arbetsam och engagerad. Du måste gilla affärer och att ge service. Det är ingen nackdel om du har erfarenhet av försäljning mot DVH men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigast.

Du har ett eget distrikt som är under uppbyggnad och med en stark tillväxt. Du måste gilla och våga besöka och ta nya kunder, butiker.

Jobbet kombinerar det bästa med att sälja och samtidigt distribuera Sveriges godaste chips direkt till butiken från din bil, en lätt lastbil.
Varje dag besöker du cirka 15 butiker och säljer och levererar samtidigt.

Vi söker dig som ser en utmaning i att vara med att bygga ett nytt varumärke.

Vanligt b-körkort krävs.
Mer info
Kontaktperson Göran Nordander
Telefon 0733504444
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bjarechips.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torekows Lilla Chipsfabrik AB tillverkar, marknadsför och säljer Bjäre Chips sedan 6 år. Vi är uppstickaren på den svenska snacksmarknaden och Bjäre Chips har blivit utsedda till
Sveriges godaste chips vid hela 8 tillfällen. Bara under 2018 har vi vunnit 4 tester som säger att vi tillverkar Sveriges godaste chips.

Idag har vi fem säljare med varsitt distrikt. I augusti 2018 så flyttar vår fabrik in i helt nya lokaler och då kommer vi att rekrytera ytterligare två nya säljare för att bygga ytterligare två nya distrikt.

Vi har lyckats riktigt bra och idag är vi det bäst sålda chipsen i många butiker.