Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra kontor spridda över landet. I Sverige ingår förutom Adecco, även Modis och Badenoch + Clark i The Adecco Group.

Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu efter ännu en kollega till vårt härliga gäng i Västerås. Du kommer bli en viktig del av ett sammansvetsat team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan kandidater och företag/organisationer i Västmanland med omnejd.

Teamet består idag av 5 kompetenta medarbetare som brinner för att ge våra kunder och kandidater en högklassig upplevelse. Det finns inget bättre än att erbjuda en kandidat ett jobb som matchar deras karriärsmål och att samtidigt få bidra till våra kunders utveckling. Varje dag gör vi skillnad och vi försöker leva för det djupt rotade Adecco begreppet "People First", där vi prioriterar välmående och engagemang högt.

Ansvarsområden

I rollen som Rekryteringskonsult får du möjlighet att dagligen arbeta med ditt brinnande intresse för organisationer och människor. Du kommer genom egen försäljning och med stöd av kollegor initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar/searchuppdrag för våra kunder. Arbetet innefattar prospektering och du arbetar fritt under ansvar men kan självklart förvänta dig stöttning och support från teamet. För vi är ett team! Adecco har idag rekryteringsavtal med många såväl stora som små företag, organisationer, kommuner och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som rekryteringskonsult i en försäljningsorienterad verksamhet. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har vidare en högskoleutbildning inom HR, ekonomi eller annan utbildning vi bedömer relevant för tjänsten. Körkort är ett krav.

Om dig

Här trivs du som är en sann lagspelare, har en positiv personlighet, vill lära och är målinriktad. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke för dina kollegor eftersom vi vill ha en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Du trivs med stor frihet under ansvar och att varje dag driva dig, dina kunder och kandidater framåt.

Vi erbjuder

Tjänsten som Rekryteringskonsult (Talent Agent, Adeccos titel) är en Provanställning/ Tillsvidareanställning. Adecco tillämpar en bonusmodell som är uppdelad mellan individuell, team och på Sverigenivå. Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, träningstimme och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. Men det viktigaste av allt - ett team med fantastiska kollegor som månar om varandra och ser till att alla mår bra. Du kan bland annat förvänta dig teamdagar, träning, middagar, kickoffer och mycket skratt!

Ansökan

Du ansöker via länken nedan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post. I vår kvalitetssäkrade process kan du bli ombedd att genomföra en videointervju samt personlighetstester. Då vi samarbetar med ett globalt rekryteringsteam kan delar av processen ske på engelska.

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 31 kontor spridda över landet.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.