Student / Marknadsanalytiker till fastighetsbolag

Student / Marknadsanalytiker till fastighetsbolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som marknadsanalyterik kommer du arbeta med att hitta och analysera data inom ett särskilt område. Du kommer djupdyka i marknaden för att hitta möjligheter och potential. I slutet kommer du presentera en rapport för närmsta chef.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Genomföra research på det utvalda området
  • Ta fram fakta kring särskilda variabler.
  • Analysera data
  • Skapa och presentera rapport på ditt arbete
Din profil

Vi söker sig som studerar och har som mål att arbeta inom fastighetsbranschen. Förslagsvis studerar du till ingenjör, inom ekonomi eller relevant utbildning mot fastigheter. Du har en analytisk förmåga och har lätt att ta åt dig mycket information. Vidare ser vi att du är en driven och kreativ person som kan arbeta självgående och med målet att alltid leverera.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TenRep söker dig som är student och vill arbeta och få erfarenhet från fastighetsbranschen!
Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!