Account Manager - Västerås

Telavox · Försäljning · 30 nov

Om jobbet

Hej där! Sam var namnet. Som säljchef för Telavox största region jobbar jag varje dag med att coacha, utveckla och utmana säljare likt dig och jag vågar lova att det är världens roligaste jobb i ett coolt och expansivt bolag. Nu vill vi ha hjälp att ha ännu roligare och önskar därför anställa fler Account Managers - och för rätt person finns här alla möjligheter att utvecklas! Placering är primärt Västerås, Eskilstuna eller Uppsala.

Det bästa med Telavox, utöver tempot och den sköna stämningen, är utvecklingstakten på bolaget och individer och hur mycket det satsas på de som vågar visa framfötterna. Jag själv startade som Account Manager 2013 och nu 4 år senare - efter att ha gått ett internt ledarskapsprogram, vunnit årets säljchef och framgångsrikt drivit Sveriges minsta region - är jag regionchef i vår största region. Det har varit blod, svett och tårar men också en jäkla massa skratt, och det hade varit en omöjlig ekvation utan mitt fantastiska säljteam som utvecklar och utmanar mig i rollen varje dag.

Vad förväntar jag mig av dig?

Som Account Manager på Telavox arbetar du med uppsökande försäljning mot företag och du roddar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och sign hos kund. Såklart spenderar du helst tid ute på charmturné hos bolag i regionen men du förstår att coldcall-racet kommer först och du tycker dessutom att det är lite kul att tävla med kollegorna i hitrate.

För att vi ska funka ihop behöver vi ha den stora kärleken till uppsökande försäljning gemensamt. Jag kommer att uppskatta att du är tävlingsinriktad och gillar att hela tiden sträva efter att ligga strax utanför din comfortzone - för det är där du utvecklas mest. Har du intresse eller erfarenhet från IT eller Telekom är det gött, men inget krav. Krav är däremot B-körkort och en skön approach. Du är givetvis obotligt social, representativ och professionell samtidigt som du har förmågan att vara personlig och hjärtlig mot kunder och kollegor.

Vad kan du förvänta dig av mig och Telavox?

Telavox passar dig med en omättad hunger och målmedvetenhet och som drivs av att utvecklas i takt med bolaget. I mitt team tror vi att socialt engagemang leder till framgång och därför bryr vi oss mycket om varandra, trots att vi ibland har några mil till närmsta kollega.

Varje vecka får du utvecklas som säljare genom ett strukturerat och gemensamt utvecklingsprogram och för dig med ambitioner finns alla möjligheter att klättra i den tydligt formulerade karriärstegen. Och visst nämnde jag att du på köpet får tillgång till en kul produkt att sälja, gött häng och ett provisionssystem helt utan tak? Givetvis får du också en riktigt skön chef som lovar att lära dig allt han kan ;)

Är du teamets nya tillgång och regionens nya stjärnsäljare? Vågar du satsa på samma resa som jag och vågar du kanske utmana mig om min plats om några år? Jag bangar aldrig en utmaning och hjälper dig mer än gärna på vägen dit!

Vill du veta mer om hur jag är som chef eller varför det är så kul att sälja på Telavox? Slå mig gärna en signal på 021-4481003. Vill du hellre snacka med en mindre partisk person kan du ringa rekryteringsansvarig Jenny Persson på 040-6200106 / jenny.persson@telavox.com
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var