Account Manager/Säljare/Utesäljare till TNT

TNT · Försäljning · 1 nov

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Brinner du för att göra affärer och gör dig bäst ute på fältet i mötet med kunden? Trivs du med friheten i att själv kunna styra dina arbetsdagar?
Då kan tjänsten som Account Manager på TNT vara tjänsten för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till TNT söker vi nu en Account manager. Tjänsten som Account Manager innebär att arbeta med att sälja in TNT:s tjänster inom transport och logistik till små och medelstora företag i regionen Västmanland, Södermanland och Dalarna. Du arbetar med en egen kundstock och arbetar löpande med såväl befintliga som med nya kunder i ett nära samarbete med en innesäljare som bland annat hjälper dig att boka in dina möten. Du tillhör ett försäljningsteam med Account Managers och innesäljare och rapporterar till försäljningschefen som har sitt säte i Stockholm. När du påbörjar din anställning får du dator, telefon och tjänstebil.

Tjänsten passar dig som vill till ett drivet team med hög aktivitetsnivå och en stark vinnarkultur. Du tar ett stort eget ansvar för att uppnå dina mål och har en stark organisation bakom dig som förser dig med rätt förutsättningar för att du ska kunna lyckas. Du tillhör kontoret i Örebro som består av cirka 30 personer i olika funktioner och roller. Ditt dagliga arbete sker dock på fältet i din region och du utgår hemifrån.

Krav på person

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning på fältet med kundspecifika lösningar. TNT präglas av flexibilitet och lösningsfokusering i en annars traditionell bransch varav du bör vara kreativ för att kunna tillgodose våra kunders behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, men det är inte ett krav.
För att lyckas i rollen som Account Manager krävs vidare:
  • B-körkort - du bör tycka om att köra bil då du till 80% är ute på kundbesök
  • Flytande i svenska och engelska då det är mycket internationella kontaktytor
  • Goda vanor i Excel samt erfarenhet av att ha arbetat i CRM-system (Sales Force)
Som person är du driven, hungrig och motiveras av att göra goda affärer. Du har en vinnarinstinkt och en stark dedikation till ditt arbete och trivs med ta ansvar och planera dina arbetsdagar själv. Du är även en lagspelare och har en god samarbetsförmåga som du kan nyttja i kommunikationen med din innesäljare, försäljningschef och övriga kollegor.
Vi ser det även som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.
Arbetstid: Flexibla arbetstider, vardagar.
Plats: Västerås. Du tillhör Örebro-kontoret, men ditt dagliga arbete sker på fältet i regionen.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

TNT är ett av världens största expresstransportföretag. Dagligen levererar TNT nära 1 miljon försändelser, alltifrån dokument och paket till palltransporter. TNT driver väg- och flygnätverk i Europa, Mellanöstern och Afrika, Asien och Stillahavsregionen samt Nord- och Sydamerika. Vårt huvudkontor ligger i Upplands Väsby och där ligger även vår Stockholmsdepå. Vi har också kontor och depåer i Helsingborg, Malmö, Göteborg och Örebro. Mer information finner du på www.tnt.com/se.

Sökord: Account Manager, Utesäljare, Fältsäjare, Säljare