Processtekniker

Processtekniker

Till vår betongfabrik i Västerås söker vi en processtekniker som kommer att arbeta med den dagliga betongproduktionen, provtagning samt löpande underhåll i betongfabriken.

Om tjänsten

Som processtekniker inom betongtillverkning styr och övervakar du tillverkningen av betong via bildskärmar och instrumentpaneler. Övervakningen sker från ett kontrollrum där du som operatör styr produktionen och löser eventuella problem som uppstår. Du ansvarar även för planeringen av inkommande leveranser och utgående betongbilar. I tjänsten kommer du att ha kontakt med kunder och ha ett samarbete med chaufförer, leverantörer och kollegor.

Tjänsten innebär även regelbunden provtagning av betongen, förebyggande underhåll och skötsel av fabriken samt att bidra till att ständigt utveckla vår produktion och vårt arbetssätt.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har Klass II betongutbildning och/eller har erfarenhet av service, underhåll och reparationer av t.ex. maskiner eller motorer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, har lätt för att se lösningar, kan ta initiativ och har förmåga att följa regler och instruktioner. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer, chaufförer och kollegor är det viktigt att du trivs med att samarbeta.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 9 januari 2023, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Karolinn Jägemar på telefonnummer 072-533 50 97.

Denna rekrytering sker helt genom Swerock AB försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (43 dagar kvar)