Varumärkesombud

Varumärkesombud

Vi söker efter ett varumärkesombud med
erfarenhet och kommersiellt sinne, som ska ingå i vårt team i Västerås. En teammedlem som kan arbeta över hela spektrumet av varumärkesfrågor och aktivt bidra till företagets tillväxt och utveckling.

Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt med hantering av vår inhemska och internationella kundportfölj. Du ska kunna knyta an till kunder, förstå och leverera efter deras behov. Du måste även kunna samarbeta med och stödja kollegor inom företaget. Vi arbetar i team, och att du är en lagspelare är därför en förutsättning.

Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet som varumärkesombud, goda kunskap om europeisk och svensk varumärkesrätt, samt pratar svenska och engelska flytande. Juridisk examen är att föredra, men är inte ett krav.

I arbetsuppgifterna ingår att hantera ärenden vid EUIPO, WIPO och PRV, ta fram varumärkesstrategier, hantera tvister, förhandlingar, invändningar, hävningar, upphovsrätt, och avtal. Erfarenhet av domännamnstvister är en fördel.

Swea IP Law AB är ett snabbt växande
IP-företag baserat i Västerås med kontor i Södertälje och Sundsvall. Varje medlem i teamet är mycket erfaren och har goda fackkunskaper. Vi hjälper varandra inom alla områden, från strategidiskussioner till förberedelse av fika.

Är du vår nya medlem i teamet? Skicka din CV med tillhörande personligt brev till info@swea-ip-law.se.
Mer info
Email Mejla Swea IP Law AB
Område Västerås
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swea-ip-law.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VI PÅ SWEA KAN FÖRETAGANDE OCH HAR HJÄLPT MÅNGA BOLAG ATT KOMMA IGÅNG MED SIN IP. VI ÄR ETT ENGAGERAT TEAM MED HÖG KOMPETENS OCH STOR ERFARENHET AV HANTERING AV IMMATERIELLA RÄTTIGHETER. VI ÄR STOLTA ÖVER ATT LEVERERA BARA DET BÄSTA TILL DIG SOM KUND!