Inköpare till Division Drift, Uppsala och Västerås

Inköpare till Division Drift, Uppsala och Västerås

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur.

Division Drift är nu på jakt efter en Inköpare som har förståelse och intresse för vår affär och vill arbeta med produktionsnära frågor, utgöra en viktig funktion för att driva verksamheten framåt och leva efter värderingarna Trovärdighet, Omtänksamhet, Nytänkande och Affärsmässighet. Låter det intressant?

Om tjänsten: Som Inköpare kommer du utgöra en central och viktig funktion inom arbetschefsområdet Uppsala och Västerås som finns inom geografin Mälardalen och Uppland. I rollen ingår att styra, följa upp och utveckla områdets inköpsarbete utifrån Svevias inköpssystem, inköpsprocesser och policys. Du kommer dessutom att genomföra leverantörsanalyser för aktiva val av leverantörer, utforma förfrågningsunderlag, förhandla samt teckna avtal. Dessutom har verksamheten ett behov av att tjänsten fungerar som ett utbrett verksamhetsstöd för områdets Platschefer och Arbetsledare. Du kommer vara delaktig i verksamhetsområdets projekt och bidra med ditt intresse och fördjupade kunskaper inom affärsutveckling, lönsamhet och försäljning.

Du rapporterar direkt till arbetschefen för Uppsala alternativt Västerås och sitter med i arbetschefsområdets ledningsgrupp. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Uppsala alternativt Västerås men resor inom arbetschefsområdena kommer att förekomma.

Din profil: Vi söker en person med erfarenhet och kännedom från byggbranschen. Du bör också ha arbetat med inköpsrelaterade frågor och vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper och erfarenhet från förhandlingsarbete, avtalsrätt och praktisk entreprenadjuridik. För att trivas och lyckas i rollen som inköpare bör du ha ett stort intresse av att göra bra affärer. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, servicekänsla och engagemang. Dina kollegor skulle beskriva dig som en förtroendeingivande och lyhörd person som värdesätter goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, god datavana och körkort B.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Ansökan: Du är varmt välkommen med din ansökan men sök gärna redan idag eftersom vi kan komma att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!